Tres moments que deixen 'Supervivientes 2021' com l'edició més criticada

A les xarxes socials fins i tot s'ha iniciat un boicot en contra del programa

'Supervivientes 2021' prometia ser una gran edició, però s'està quedant a mig camí. Els últims escàndols del programa i el protagonisme gairebé absolut que està tenint Olga Moreno en el concurs estan acabant amb la paciència dels seguidors. Cada setmana, les xarxes socials són un clam i els usuaris treuen a la llum cada moment clau que estan convertint aquesta edició en la més criticada de la història. Polèmics càstigs, acusacions de tongo i fins i tot plans ordits pels concursants per acaparar minuts de pantalla. Sembla que tot s'hi val en el format.

Tot i que les audiències es mantenen amb un notable 25,4% de quota de pantalla i 2.333.000 espectadors, segons les dades de l'última gala oferts per Barlovento Comunicación, el malestar dels espectadors a les xarxes socials és cada vegada més latent. Precisament, la sisena gala del concurs va finalitzar amb l'expulsió definitiva d'Alexia Rivas, que s'ha convertit en la tercera famosa a abandonar Hondures després de la marxa d'Antonio Canales i Marta López.

1. L'expulsió d'Alexia Rivas després de Marta López: el gran fracàs de 'Supervivientes'

Amb aquesta expulsió, l'organització del format va signar un dels seus grans fracassos durant aquesta temporada, ja que els fitxatges de les dues col·laboradores de Telecinco que van protagonitzar el conegut 'Merlos Place' no ha servit per donar cap joc. Les exparelles de periodista Alfonso Merlos acudien a l'illa com a part d'una estratègia del programa per buscar enfrontaments entre elles i treure a la llum els detalls més turbulents d'un triangle amorós que va acaparar nombroses portades en ple confinament. Fins i tot va ser un cas que va tenir repercussió a nivell internacional.

No obstant això, Alexia Rivas i Marta López van marxar del format únicament amb un enfrontament sota el braç que es va produir abans d'arrencar l'aventura. Concretament a l'hotel on tots es concentraven abans de llançar-se des de l'helicòpter. Les concursants gairebé ni van coincidir en el concurs i el poc joc que van donar va ser per separat: la col·laboradora de 'Sálvame' com a màxima confessora d'Olga Moreno i la que va ser reportera de 'Socialité' com a víctima d'un nou escàndol de l'organització del programa, que va obligar a la jove a engolir menjar tot i mostrar signes d'haver patit un clar trastorn alimentari.

2. El suposat pacte entre Tom i Sandra Pica que Melyssa Pinto treu a la llum

Melyssa Pinto cada vegada està guanyant més punts a favor seu i es postula com la millor candidata per guanyar el concurs. El suport que està rebent a les xarxes socials és brutal, especialment després que la jove posés sobre la taula el suposat pacte entre Tom i Sandra Pica per guanyar protagonisme. La també exconcursant de 'La isla de las tentaciones' s'ha allotjat als Cayos sense ser concursant de ple dret, on porta diversos dies instal·lada mentre el seu xicot intenta reconquistar-la. Una escena que per a molts fa olor de socarrim i està començant a cansar concursants i espectadors.

«El dia que va passar m'ho vaig creure. Després dels esdeveniments he canviat d'opinió. Dono la meva opinió sobre una ruptura que no és veritable. No hi ha més, jo penso això i crec que en el meu aniversari podria haver tingut la trucada de la meva mare, de la meva germana o la visita del meu nòvio. Crec que la sort que ha tingut ell l'hauria d'haver tingut jo», deia Melyssa Pinto molesta per l'afany de protagonisme de la parella.

3. Acusacions de tongo per la victòria d'Olga Moreno a la prova del líder

Finalment, el moment més polèmic d'aquesta edició es va produir, com era d'esperar, amb la dona d'Antonio David com a protagonista. La malaguenya va obtenir fa una setmana el collaret de líder que li atorgava la immunitat en una prova que va generar una veritable allau de crítiques a les xarxes socials. Tant és així que van ser molts els usuaris que van iniciar una campanya de boicot contra la cadena després d'acusar-la d'afavorir Olga Moreno, una concursant que està donant molts titulars perquè està centrada en parlar de la seva família i el que passa a Espanya pel testimoni de Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari