YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'Supervivientes' posa Telecinco del revés: la tercera concursant per aquest 2021

Es tracta d'una jove que va saltar a la fama per una sonada polèmica

Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco
'Supervivientes' posa Telecinco del revés: la tercera concursant per aquest 2021 | Catalunya Diari

El pròxim mes d'abril, després que acabi 'La Isla de las Tentaciones', serà quan 'Supervivientes' comenci a emetre la seva nova temporada. Hi ha una gran expectació al voltant de l'esmentat 'reality', ja que és un dels preferits dels espectadors de Telecinco.

Uns espectadors que ja han conegut el vídeo promocional del programa i que estan descobrint, a poc a poc, el nom dels concursants. En concret, ara han pogut descobrir qui és la tercera concursant oficial. I aquesta no és altra que Alexia Rivas.

Qui és Alexia Rivas?

Aquesta és una jove que treballava com a reportera al programa 'Socialité', però, quan realment va aconseguir convertir-se en famosa va ser durant el confinament. I és que va protagonitzar una polèmica que va traspassar les nostres fronteres.

Tot va passar quan en una entrevista en directe i 'online' que estava realitzant Alfonso Merlos des de casa, Alexia va aparèixer passant en biquini. Aquesta situació podria haver quedat en una simple anècdota, tanmateix, si va generar una gran controvèrsia, va ser perquè Merlos en aquell moment estava sortint amb la col·laboradora Marta López.

Així, va descobrir-se la infidelitat d'Alfonso a tothom, que es va batejar amb el nom de 'Merlos Place'. I això va donar lloc al fet que els mitjans de comunicació durant setmanes no parlessin d'una altra cosa, tant és així que Alexia va abandonar el programa en què treballava i va ser víctima de l'estrès.

En aquests durs moments, Alfonso va estar al seu costat, alhora que l'ex d'aquest no deixava de seure als platós carregant contra ell i contra la seva nova noia. Però, tot això els va acabar passant factura, i Merlos i Rivas van posar fi a la seva història d'amor i, des de llavors, Alexia ha estat allunyada dels mitjans. No obstant això, ara s'ha animat a fer el pas de tornar als mateixos participant en el citat 'reality'.

L'anunci de la seva participació a 'Supervivientes 2021'

Telecinco està fent ús dels seus diferents programes per anar revelant el nom dels famosos que concursaran a 'Supervivientes'. I, precisament, ha triat 'Socialité' per revelar el d'Alexia Rivas. De fet, ha sigut Núria Marín qui ha fet públic que l'exreportera és la tercera participant oficial confirmada: «Alexia Rivas és concursant de 'Supervivientes 2021'».

I aquesta revelació l'ha revelat estant en la redacció del programa amb qui van ser companys d'Alexia en el seu moment. Aquests no han dubtat a opinar sobre el citat fitxatge dient coses com ara aquestes:

  • «Et desitjo el millor i moltíssima sort, perquè crec que la necessitaràs».
  • «A mi em sembla una fantasia realment. El que passa és que Alexia és molta noia de ciutat i no sé com ho portarà».
  • «El seu fitxatge m'ha sorprès bastant perquè ningú esperava veure-la en aquesta situació. És veritat que és una noia de ciutat i és molt feble respecte a la salut. No obstant això, li desitjo molta sort».

Paraules aquestes a les que s'han sumat les de Marín, qui no ha dubtat a fer-li una petició: que es dugui al 'reality' el biquini que va lluir quan va protagonitzar l'esmentat gran moment en línia.

Els companys d'Alexia Rivas en aquesta aventura

A més d'aquesta reportera, ja s'han confirmat dos concursants més de 'Supervivientes'. Ens estem referint al 'bailaor' Antonio Canales i a la cantant Sylvia Pantoja.  No obstant això, si es confirma la llista de possibles participants que es va revelar fa temps, Alexia podria veure's les cares amb algú que no li agradaria.

I aquesta no és un altre que Marta López, la col·laboradora de Telecinco que va descobrir que el seu xicot li estava sent infidel amb la reportera. Si és així, sense cap dubte, la morbositat estaria assegurat per veure com aquestes dues dones conviurien en pèssimes condicions a Hondures.


Comentaris

envia el comentari