Primer pla de Ion Aramendi amb la boca oberta

Supervivientes anuncia una altra parella sorpresa que ha sorgit darrere de les càmeres

'Supervivientes' és notícia pel nou romanç

Supervivientes ha vist que, en gran manera, aquesta edició ha girat al voltant de la relació sorgida entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira. Una relació que, pel que sembla, ja es va estar 'gestant' abans que comencés el concurs. No obstant això, no ha estat l'única parella que s'ha format, n'hi ha una altra que ara ha sortit a la llum i que ha tingut lloc fora de les càmeres.

El reality ha revelat que Alexia Rivas, exparticipant i col·laboradora, s'ha tornat a enamorar. Ho ha fet de qui defensa Nacho Palau, Yago. Tant és així que els dos joves ja han estat enxampats junts.

Supervivientes exerceix de Cupido

El reality de Telecinco ha cobrat protagonisme aquests dies, no pel que passava a Hondures, sinó pel que estava passant a Espanya. Sí, perquè ha sorgit l'amor entre Alexia i Yago. Lydia Lozano s'ha encarregat de desvetllar-ho.

Foto d'arxiu d'Alexia Rivas fent-se una selfie arquejant una cella
Gràcies a 'Supervivientes', Alexia Rivas ha tornat a trobar l'amor. | Instagram

En concret, la integrant de Sálvame ha dit: «Sempre marxàvem les dues juntes al cotxe. I veia que ella sempre defensa a capa i espasa Nacho Palau. És clar, si t'agrada el nebot d'ell, què fas? Doncs defensar l'oncle». A això ha afegit entre bromes: «La veig aquest estiu amb els nens de Miguel Bosé. L'últim dia no es va venir amb mi al cotxe, crec que se'n van anar a l'hotel».

Després d'aquestes declaracions, la premsa ha seguit la suposada parella i ha pogut confirmar el que Lydia havia insinuat. Se'ls ha pogut enxampar prenent alguna cosa junts i tenint gestos d'absoluta complicitat. Un testimoni d'aquesta trobada ha parlat dient: «Han estat dissabte al Port d'Andrach».

«Són parella perquè es feien petons i tot, ell li agafava la cama a ella. Després, se'n van anar a sopar a un restaurant italià i anaven agafats de la mà. Rivas estava mig nerviosa, però ell era qui més actuava, feia gestos, l'abraçava, la besava».

Supervivientes parla del nou romanç en directe

Supervivientes no ha dubtat a fer referència a la nova parella sorgida gràcies a aquest. Ha estat a l'última gala on Carlos Sobera ha volgut fer broma amb ella. I així s'ha referit a Alexia dient: «Està travessant una nova etapa a la seva vida, després en parlarem».

Una qüestió davant la qual la col·laboradora ha afegit: «La meva vida és molt dinàmica, és nova cada dia». Davant del que el basc li ha preguntat: «Això vol dir que estàs treballant molt?». I ella ha respost: «Treballo un munt».

El presentador també ha volgut posar en perill Yago. Li ha dit: «Ara parlem de la nominació del teu oncle» i el jove ha manifestat: «Explica'm». I Carlos, entre rialles, ha afirmat: «És que no me'n recordo del que t'estava preguntat».

«Ah, sí, la nominació del teu oncle. És que m'he despistat. Té una nominació molt difícil, amb Anabel i és lògic pensar que li tocarà entregar la cullera, com a tu».

I el noi li ha dit: «Què? És que t'escolto a estones, desconnecto». I això ha donat peu a Sobera a preguntar: «En què estàs pensant?» i aquell ha respost, entre rialles, que «en la nominació del meu oncle».

Supervivientes ha continuat intentant confirmar el romanç entre els col·laboradors. Per aquest motiu, Sobera li ha dit a ella: «Tens alguna cosa per explicar-me? Ets lliure per enrotllar-te amb qui et doni la gana. Abans que s'acabi el programa em diràs si estàs amb algú o no? Esteu junts tu i Yago?».

I la col·laboradora ha estat contundent: «Només faltava que estigués com una monja de cloenda a casa meva. Han sortit unes imatges i ja està. Ell és una persona anònima que només ha vingut a defensar el seu oncle».

«Estic feliç i ja està».

▶️ Alessandro Lequio confirma las sospechas sobre el difícil estado de Ana Obregón