'Supervivientes' avança la seva final i envia a tots els concursants cap a Espanya

Les últimes entregues del concurs es realitzaran des d'Espanya

Concursants de 'Supervivientes 2020' a la palapa durant una gala
Els concursants hauran de passar una quarantena | Telecinco

La pandèmia sanitària que estem vivint a tot el món està modificant sobre la marxa els protocols i les normes de 'Supervivientes' a cada moment. Des de les primeres setmanes estem veient com els concursants s'estan trobant amb dificultats per tornar cap a Espanya un cop són expulsats, un fet al qual ara se li suma la quarantena de 14 dies que ha de fer qualsevol persona que torni a Espanya des de qualsevol altra part de l'estranger.

Aquesta última condició obliga a avançar la tornada dels concursants a Espanya per poder celebrar la gran final. És per aquest motiu que avui Carlos Sobera ha anunciat que dijous serà l'última gala que se celebri des de les platges hondurenyes, donant a entendre que a partir d'aquest moment s'iniciarà el tràmit perquè tots els concursants tornin a territori espanyol.

Queda en l'aire saber què passarà amb les gales de la setmana que ve, ja que els concursants no podran participar en el programa a causa de l'aïllament obligat a què han de sotmetre. Una bona opció seria programar uns debats especials entre tots els expulsats. Aquests s'acostumen a realitzar un cop finalitza l'edició, però veient les circumstàncies aquesta podria ser una bona solució.

Tots els ulls posats en la tornada de José Antonio Avilés

Més enllà de saber qui guanyarà l'actual edició del programa, hi ha molta curiositat al voltant de tot el que envolta a José Antonio Avilés, el fals periodista que va aconseguir enganyar a 'Viva la vida' per fer-se amb una cadira al programa, quelcom que li va atorgar amb el temps una plaça a 'Supervivientes'. Ara, la seva tornada a Espanya es converteix en una de les més esperades, ja que quan torni haurà de fer front a totes les estafes que ha anat acumulant amb el temps.


Comentaris

envia el comentari