Primer pla de Jorge Javier amb la boca lleugerament oberta

'Supervivientes' confirma que el divorci és imminent a molt pocs dies del final

'Supervivientes' ha deixat molt clar com està sentimentalment

Supervivientes afronta la recta final, els nervis estan a flor de pell i són moltes les apostes que hi ha sobre qui guanyarà. No obstant això, a més d'aquesta tensió, hi ha un assumpte que desperta curiositat entre l'audiència i ara s'ha aclarit. Ens referim al 'triangle amorós' format per Anabel, el seu ex Omar Sánchez i el seu nuvi actual, Yulen Pereira.

Concretament, la concursant ha deixat de manifest les seves intencions: divorciar-se d'aquell qui va ser el seu marit només surti de l'illa. D'aquesta manera, no hi hauria mai més cap possibilitat de reconciliació, encara que el canari ja havia rebutjat aquesta oferta fa uns dies.

Supervivientes descobreix els plans

El reality de Telecinco ha vist que, en les darreres setmanes, el romanç entre la jove Pantoja i Yulen ha anat a més. Tant és així que han arribat a protagonitzar imatges pujades de to que han ferit l'ex d'ella. Com ell ha explicat, quan ella se'n va anar al programa, van deixar pendent una conversa per saber si es donarien una oportunitat.

Després de veure aquests vídeos, el canari va deixar clar públicament que ja no volia saber res d'Anabel. Per això, no va voler viatjar a Hondures per retrobar-s'hi.

Ara, és la supervivent qui té clar que no hi ha marxa enrere, vol divorciar-se i començar una vida a Madrid amb la seva actual parella. Així li ho ha explicat a Ana Luque dient: «Jo sortiria i faria una cosa, però ara me'n plantejaré dues».

«Quan surti he de fer tres cosetes. Quan les arregli, que és entrar al lloc, signar i sortir en deu minuts, m'asseuré i pensaré per on vaig». Unes paraules amb què sembla deixar clar que es refereix a rubricar el divorci amb el seu exmarit.

Quant a deixar Canàries i començar a viure a la capital per estar al costat de Pereira, ha confessat el que li ha dit a aquest: «A mi Madrid m'estressa un munt, però si visc aquí ho faig per tu».

Així mateix, ha manifestat que si està disposada a fer aquest pas és perquè «cada dia estic més feliç. Cada dia m'imagino la meva vida allà fora amb aquest home i és una puta bogeria, però em fa pànic». Un pànic que segur augmentaria si sabés els conflictes familiars que ha provocat el romanç.

Això sí, s'ha mostrat una mica més cauta quan Ana li ha dit que ha de tenir fills. Sobre aquesta qüestió, li ha passat la 'pilota' a Yulen, que ha respost: «Esperant t'hi pots florir». Ella ha matisat el següent: «Sí, les trompes de Fal·lopi es floriran».

▶️ Primeras imágenes de Kiko Matamoros en España tras ser expulsado de Supervivientes

Supervivientes aclareix els dubtes

Supervivientes ha mostrat la claredat d'Anabel sobre els plans quan surti de l'illa i, sobre aquests, Carlos Sobera li ha preguntat al seu amic i defensor a plató. Aquest ha exposat que «jo crec que sé les tres coses a què s'ha referit».

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Segons el seu defensor a 'Supervivientes', Anabel es divorciarà i posarà fi als negocis amb el seu ex. | Mediaset

«La primera és el divorci i la segona és arreglar els negocis que té en comú amb Omar. La tercera suposo que serà treure els mobles de la casa de les Canàries i mudar-se a Sevilla o a Madrid». Un destí que ell no sembla tenir-ho clar, malgrat que la noia ha explicat que se n'aniria a la capital pel seu noi.

Qui sí que ho té clar és Tania, que ha exposat: «La veig enamorada i crec que es mudarà a Madrid per estar a prop seu. I això que diu que és una ciutat que l'estressa moltíssim».