‘Supervivientes’ rep crítiques pels trastorns de salut que pateixen els seus concursants

Alguns dels participants d’aquest format televisiu acaben patint greus problemes de salut que desenvolupen després de la seva estada a l’illa d’Hondures
El format de 'Supervivientes' és criticat per les conseqüències físiques dels participants | TELECINCO

 

 

La cadena televisiva ‘Telecinco’ és la propietària d’un dels 'realities' més coneguts i seguits en l'àmbit nacional. Estem parlant de ‘Supervivientes’, un format que gaudeix de molta audiència gràcies als concursants que hi participen i als reptes als quals han d’enfrontar-se per sobreviure a l’illa d’Hondures. No obstant això, aconseguir la fidelitat de tants seguidors al llarg de l’emissió pot comportar greus problemes de salut a alguns dels concursants. De fet, aquesta és la polèmica que ha encès les xarxes socials, ja que alguns supervivents estan patint trastorns físics i mentals després d’abandonar l’illa on es trobaven aïllats.

 

El més preocupant és l’evident pèrdua de pes que pateixen els concursants, un fet que pot observar-se des de les primeres setmanes del reality. A més a més, els problemes físics poden anar acompanyats també de desajusts mentals, com ara la síndrome de la lluita, una reacció fisiològica provocada per quelcom que pot ser ‘amenaçant’.

 

Els supervivents pateixen greus problemes de salut

Cal recordar que Isabel Pantoja, encara que hagi abandonat l’illa d’Hondures, encara ha de pal·liar amb els problemes de salut sorgits durant la seva participació. En concret, la mare de Kiko Rivera va haver de tornar a casa quan quedaven pocs dies per la celebració de la final del programa. Tot i que no s’ha explicat amb claredat què li passa a la ‘tonadillera’, Raquel Bollo ha confessat que la cantant patia des de fa temps problemes amb els «triglicèrids que podrien provocar-li un trastorn en el pàncrees, a més de problemes de ronyó».

 

Isabel Pantoja va haver d'abandonar el reality per motius de salut   | TELECINCO

 

D’altra banda, és conegut el cas d’Alberto Santana, exconcursant de ‘MYHYV’ qui va participar a ‘Supervivientes’ l’any 2014. En menys d’una setmana, el jove va haver de ser tractat per haver patit diverses arrítmies, un trastorn que afecta la freqüència cardíaca. Un altre concursant que va decidir per voluntat pròpia abandonar l’illa d’Hondures va ser Adrián Rodríguez, conegut per haver actuat a la sèrie de ‘Los Serrano’, a causa d’un trastorn de desadaptació i un atac d’ansietat.

 

Alberto Santana i Adrián Rodríguez, exconcursants de 'Supervivientes' | CATALUNYADIARI

 

La salut dels presentadors també resulta afectada

Sembla que els participants de ‘Supervivientes’ no són els únics susceptibles a patir problemes físics i mentals durant la seva estada a Hondures. Paula Vázquez, qui va ser presentadora del reality d’aventures, va patir tota una sèrie de problemes gàstrics que encara avui en dia li passen factura. El cas més preocupant va ser el de Mario Picazo, el presentador que va contraure la febre tifoide i va necessitar ser atès pels mateixos serveis mèdics de la producció.

 

Els expresentadors Paula Vázquez i Mario Picazo | CATALUNYADIARI

 

També pots llegir...