Marta de Lola, concursant de Supervivientes 2021

El comentari desafortunat de Lola a 'Supervivientes': Compara l'illa amb un càncer

Les xarxes no han perdonat la sortida de to de la concursant de Telecinco

L'actual edició de 'Supervivientes' va acostant-se a poc a poc al final. De fet, el concursant que guanyi la prova de líder d'aquesta setmana es guanyarà de moment una plaça a la final del programa. Però abans de tot això, Lara Álvarez segueix sotmetent a tots els concursants al pont de les emocions.

Un pont que se sosté sobre els mars del Carib i que fa als concursants recórrer el seu passat per donar a conèixer la seva vida passada. Que casualment sempre amaga episodis foscos i amb molta pena interioritzada. Ahir va ser el torn de Tom Brusse i de  Lola.

El primer ha sorprès més aviat poc perquè ha vingut a confirmar les infidelitats que ha comès a les seves parelles sistemàticament. Això sí, ho ha fet entre llàgrimes i donant a entendre que està penedit. Però alguna cosa ens fa creure que és el de sempre i per sempre.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, Lola va aconseguir commoure a l'audiència explicant un episodi passat i que en part tots hem viscut sense saber-ho. La jove va relatar que el seu pas per 'La Isla de las Tentaciones' va ser especialment dur. Sobretot quan va tornar de la gravació i es va emetre per Telecinco.

Va explicar que se'n va anar al 'reality' sentint-se molt poc valorada i per això va viure de més l'experiència. Sense saber que això faria mal a qui era la seva parella i també a tota la seva família. Tant és així, que Lola va explicar que les xarxes socials van ser especialment dures amb ella i la van portar a pensar el pitjor de si mateixa.

Fent-la sentir la culpable d'una vida que ja no volia viure i que la va portar a prendre una important decisió. Aquesta no va ser altra que sotmetre's a teràpia a esquena de la seva família perquè no patissin i ho passessin malament per ella. També va revelar que li van receptar ansiolítics, però ella va descartar prendre'ls perquè volia recuperar-se a través d'un treball mental molt profund.

Lola va confessar que després de tot va parlar amb el que era el seu xicot i amb qui va participar a 'La Isla'. Aquest sembla que li va perdonar tot i que les coses amb ell ja estan bé. No obstant això, no tot el discurs de la jove ha estat comprat per l'audiència.

La supervivent va voler recordar-se'n del seu actual noi i ha dit que també té molt per agrair-li. D'aquest ha dit que l'ha ajudat a recompondre's de la seva caiguda al més profund. Per això ha volgut comparar la seva recuperació mediàtica amb la sortida d'un càncer.

Una cosa que ha alarmat i indignat als espectadors que no donaven crèdit al qual estaven veient. Així, sembla que ella no s'ha adonat que s'ha colat. Segurament portada pels nervis i les emocions que se li han creuat al llarg del seu pas pel pont.

No es considera bona filla

Però el salt a la fama de Lola no ha estat l'únic que li ha ferit la moral a la supervivent. Ella mateixa ha explicat que va tenir una joventut molt complicada i que no va ser tot el familiar que s'esperava d'ella. És més, ha admès que quan la seva mare va patir un càncer ella no va estar al seu costat.

I és que, en lloc d'acompanyar-la a quimioteràpia, s'anava de festa i a la recerca de nois. A més, ha admès que en un moment donat va provar algun tipus de drogues, i per això es va agreujar encara més la desafecció familiar. Malgrat tot això, ara, diu que lluitarà per estar més unida als seus.