Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

'Supervivientes' destapa la jugada que pot enfonsar la final del concurs

'Supervivientes' destapa les possibles trampes d'un concursant

Supervivientes afronta ja les seves darreres setmanes sense un clar favorit a endur-se el premi final. No obstant això, hi ha alguna cosa que podria entelar el reality. Es tracta de la revelació d'un concursant, que ha confirmat que un company d'edició hauria comès algunes irregularitats.

Kiko Matamoros es va encarregar de destapar l'estratègia d'Anabel Pantoja per arribar tan lluny en el format. La neboda de la cantant es juga la darrera expulsió amb Nacho Palau. Té a l'abast de la seva mà integrar-se en el grup de finalistes, entre els quals es troben Ignacio de Borbó, Alejandro Nieto i Marta Peñate.

Tot i això, és rara l'edició de Supervivientesque no es vegi afectada per algun tipus de polèmica. L'ex de Makoke va explicar aquest diumenge a Connexión Honduras que desitja que la seva companya de Sálvame arribi a l'anhelada final. Admetia que estava una mica decebut amb Palau, però no va dubtar a treure tota l'artilleria també contra l'andalusa.

«Si hi ha hagut un estrateg aquí, ha estat Anabel», va assenyalar el col·laborador. Va reconèixer quins eren els plans de la filla de Bernardo des d'abans de començar el concurs. Va intentar guanyar aliats per evitar sortir nominada i allargar al màxim la seva estada a l'illa.

Segons la seva opinió, «ha utilitzat el seu grup per nominar qui ella li interessava cada dijous i s'ha salvat el cul», va dir. D'alguna manera considera que la resta de participants han format part del joc que els va proposar. Pel que sembla, el seu pacte va començar molt abans que comencés el reality.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja va intentar pactar les nominacions. | Mediaset

«Jo tinc missatges d'Anabel d'abans del concurs demanant-me que no ens votéssim entre nosaltres i això ho ha fet amb més gent», va apuntar. Tot i això, altres companys ho han desmentit.

Un dels seus fidels a Supervivientes, Yulen Pereira, negava qualsevol tipus d'acord. No obstant això, Matamoros insistia en els plans que tenia la seva companya de programa i va amenaçar de treure a la llum els seus missatges del mòbil. Sembla que li hauria escrit diverses vegades amb intenció de pactar les nominacions abans de marxar a Hondures.

Aquesta revelació no va molestar gaire els col·laboradors i responsables del format. El presentador de la gala, Ion Aramendi, ho considerava una estratègia més. Entenia que els concursants podien jugar les seves cartes per arribar tan lluny com fos possible.

Per la seva banda, Alexia Rivas, amb qui Anabel no manté precisament una bona relació, va voler denunciar les seves pràctiques. «Sempre s'ha deixat clar que està prohibit pactar les nominacions», va explicar la tertuliana.

En qualsevol cas, la direcció del programa ha decidit mantenir-se'n al marge. No pot confirmar que tot allò que ha aportat Kiko sigui cert.

Supervivientes va patir pels problemes de salut d'una concursant

Supervivientesva viure fa uns dies un dels moments més durs del concurs. Marta Peñate va haver de ser atesa pels metges després de patir unes severes molèsties a l'estómac a causa d'una intoxicació per coco.

La noia va estar sis dies sense anar al bany i els dolors eren insuportables. Els seus companys van fer tot el possible perquè intentés expulsar els gasos. Estirada i amb els ulls plorosos va haver de rebre una medicació per calmar-li les molèsties. Durant tota la nit, els concursants van fer guàrdia per cuidar-la. Amb el pas de les hores, el dolor va anar remetent, però encara en tenia.

Es tracten dels darrers dies de Supervivientesi Marta no volia acomiadar-se del reality per aquest contratemps. «Jo que tenia moltíssimes ganes de la unificació i ara em passa això», comentava a Anabel amb el rostre adolorit.