Imatge de Kiko Matamoros.

'Supervivientes' pren una dràstica decisió amb Kiko Matamoros

Kiko Matamoros, a punt d'abandonar després de conèixer la dura sanció

'Supervivientes' és un dels realities més durs que existeix a la televisió actual, i bé ho sap Kiko Matamoros. Els espectadors han comprovat que els valents que s'aventuren en aquest concurs de supervivència fan el que sigui per continuar-hi.

Especialment, tramen qualsevol estratagema per endur-se alguna cosa a la boca i no defallir a les illes hondurenyes. En aquesta edició del 2022, tot i que els concursants s'estan trencant el cap per aconseguir aliments, de vegades se salten les normes del programa.

Imatge de Kiko Matamoros i Juan Muñoz a la zona de nominacions a Supervivientes
Kiko Matamoros rep un cop dur a 'Supervivientes' | Mediaset

I això provoca que la direcció del mateix prengui mesures contundents contra ells. En aquest cas, el que va passar ahir a la gala de 'Supervivientes', presentada com cada dimarts per Carlos Sobera, ha estat un punt d'inflexió pel que fa als càstigs.

Kiko Matamoros se salta les regles i rep un sever càstig

El programa va destapar com tres dels participants que encara resisteixen als Cayos Cochinos van fer una cosa que estava prohibida per les normes del concurs.

Kiko Matamoros i Marta Penate a Supervivientes
El col·laborador de Telecinco s'ha saltat les normes i l'han castigat sense poder menjar cocos | MEDIASET

El cas és que sembla que els tripijocs a 'Supervivientes 2022' estan a l'ordre del dia. Per si no n'hi hagués prou, les acusacions entre concursants per cometre actes il·legals sense que ho sàpiguen l'organització i l'audiència han estat una cosa habitual durant aquests dos primers mesos.

Una de les trampes ve a col·lació de la manera com Kiko Matamoros, Nacho i Mariana varen les palmeres per menjar-se els cocos que van caient. Una pràctica prohibida i que Carlos Sobera s'ha encarregat de retreure en ple directe.

Carlos Sobera esclata contra Kiko Matamoros

Aquest moment espinós ha tingut lloc després que els concursants duguessin a terme un curiós joc d'endevinalles. Un en què Kiko Matamoros i el seu company Anuar, entre d'altres, s'han endut un plat de pernil amb tomàquet.

La veritat és que Sobera ha trencat aquest moment de felicitat amb una frase contundent. «Em costa dir això perquè ho estàvem passant molt bé i em fa cosa tallar aquest bon rotllo que estàvem tenint. Però lamentablement no tinc cap altre remei que fer-ho», ha començat.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
Carlos Sobera revela la dura realitat a Kiko Matamoros a 'Supervivientes'   | Mediaset

El presentador basc ha confessat que «em poso seriós perquè el programa ha vist amb preocupació com alguns concursants us heu dedicat a varejar cocos verds de les palmeres de Cayo Paloma. Una cosa que ja sabeu tots que no s'ha de fer».

Davant la indignació dels concursants allà presents, Sobera ha estat benèvol i els ha comunicat que no castigaria tothom. «Atenció, també he d'aclarir que la sanció seria per a aquells que han comès l'error. És a dir, Nacho, Mariana i Kiko Matamoros», ha revelat.

La bruta trampa que deixa sense arguments Kiko Matamoros

Així, Sobera els ha donat el veredicte de l'audiència. «La resposta del públic, amb un 53% a favor, ha estat que sí que heu de ser sancionats. Votació molt ajustada, però ha estat que sí i la sanció és la prohibició de menjar coco fins a nova ordre», ha dit, davant la tristesa dels afectats.

Amb tot, la sanció posarà encara més difícil la permanència al concurs de Kiko, Nacho i Mariana. «Ja l'alimentació us preocupava abans, lògicament ara serà una mica pitjor, ha estat decisió del públic. L'enquesta era obligada perquè sabeu que són coses que no es poden fer i almenys calia assenyalar-ho», ha sostingut.

▶️ Nace el bebé de María José Campanario y Jesulín: todo lo que se sabe

Després de les seves paraules, Kiko Matamoros ha entonat el 'mea culpa'. «És just, és just, Carlos», admetia. I en escoltar-ho, Sobera va voler aplaudir aquest gest del col·laborador de 'Sálvame'.