Rocío Flores enfada als fans de 'Supervivientes': demanen no veure més el programa

La jove va acudir a la primera 'Conexión Honduras' de 'Supervivientes' per defensar Olga Moreno

La presència de Rocío Flores divendres passat a 'El programa de Ana Rosa', igual que aquest diumenge en el primer debat de la nova edició de 'Supervivientes', ha enfadat molt a gran part dels seguidors del 'reality' de Telecinco. A través de Twitter, els usuaris han retret a la cadena que la filla de Rocío Carrasco i Antonio David s'assegués a defensar Olga Moreno en plena polèmica sobre la docu-sèrie que protagonitza la seva mare.

Encara que ja va cridar l'atenció de tots la notícia que Rocío Flores comentaria amb Ana Rosa Quintana tot allò que succeiria a les gales dels dijous, veure-la de nou en un plató de Telecinco, per seguir defensant la dona d'Antonio David Flores, no ha caigut gens bé entre els seguidors del format, donant suport molts d'ells a la versió donada per Rocío Carrasco al documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Boicot a les xarxes contra la presència de Rocío Flores a 'Supervivientes'

En veure aquest diumenge a la jove a 'Conexión Honduras', Twitter va omplir-se de missatges amb l'etiqueta #RocíoFloresCómplice, enlletgint que la filla d'Antonio David fos de plató en plató defensant Olga Moreno. «Només penso en com estarà Rocío Carrasco, veient la seva filla tan emocionada i feliç defensant Olga, després que ella s'hagi despullat en cos i ànima per explicar la seva punyent història», afirmava una usuària de la coneguda xarxa social.

La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco ha volgut deixar clar una cosa abans que comencessin a escalfar-se les xarxes: «No soc la defensora oficial d'Olga, soc col·laboradora com exconcursant i, a part, defensaré el que cregui oportú». Alguns dels comentaris que s'han pogut llegir a les xarxes socials mostren l'enuig dels seguidors del programa amb la productora, per portar com a col·laboradora a la filla de Rocío Carrasco.

«Una prova més que Rocío no estima a la seva mare és que ara mateix estigui defensant a Olga a 'Supervivientes'. Aquest bitxo amb un vestit de flors per defensar Olga i donar-li una altra hòstia més a la seva mare després d'explicar que es va intentar suïcidar quan la va veure per primera vegada defensant al seu pare en GH… Quina por fa», és un dels comentaris en xarxes.

Milers de comentaris criticant a la filla de Rocío Carrasco

«El paperot de 'La Nena' a 'Supervivientes' va ser una farsa. La mare gairebé se suïcida i l'altra gairebé surt en directe per ficar merda a la docu-sèrie i defensa a la dona del maltractador de la seva mare davant de tot Espanya. 'La nena' no és una víctima, és Rocío Carrasco», deia un altre seguidor enfadat amb la presència de Rocío Flores al programa.

«Espanya: Pobreta la nena. Com patirà després d'escoltar la història de la mare. Començarà a qüestionar al pare. Segur que li demana explicacions. Segur que truca a la mare», ironitzava un altre 'tuiter' sobre l'actitud de Rocío Flores pel que fa a la seva mare després de les revelacions d'aquest documental sobre la seva vida.

«Em sembla vergonyós veure a aquesta noia al plató com si res. Com si la docu-sèrie no fos amb ella. Molt plorar a 'Supervivientes' i ara es presenta aquí com si res a defensar Olga. Entenc perfectament el dolor de la mare. Quina crueltat», deia un altre tuit. «Tant Rocío Flores com Gloria Camila en plató en plena voràgine de tot el que està passant amb Rocío Carrasco, mare i germana d'ella respectivament, per defensar Olga. Em sembla una provocació», afirmava un altre seguidor.


Comentaris

envia el comentari