YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Supervivientes 2020, en el punt de mira després del programa de dijous

Elena va acusar Rocío Flores criticant la seva escassa actitud durant el reality

Rocío Flors pensativa a la palapa de 'Supervivientes'
Rocío Flores va ser acusada per Elena de favoritisme a 'Supervivientes' | Mediaset

'Supervivientes 2020' va destapar a la gala d'aquest dijous, 14 de maig, el favoritisme que hi ha cap a Rocío Flores. Va ser Elena qui va obrir el camí i qui va dir tot allò que molts pensaven però no s'atrevien a dir.

En una tremenda bronca entre Rocío Flores, Jorge i Elena, la mare d'Adara va ser la primera en atrevir-se dir a la cara de Rocío Flores que l'únic que ha fet durant tot el concurs ha estat estar tirada a la sorra. Elena va ser molt sincera en directe i va deixar a la filla d'Antonio David bastant tocada.

Un exemple de l'enuig d'Elena va ser quan van decidir que el primer que es fiqués en l'aigua al matí hauria d'agafar cargols perquè tots poguessin pescar. Però Rocío Flores, tenia molta son i estava cansada, va decidir saltar-se el seu torn i no fer la feina. Les xarxes socials van esclatar contra la filla de Rocío Carrasco per la seva passivitat i donaven suport a Elena, que va atacar-la.

A més, a la gala de dijous Ivana Icardi va ser l'última expulsada de 'Supervivientes' després que el públic decidís salvar el seu rival a la nominació, Jorge Pérez. El guàrdia civil va lloar el concurs d'Icardi un cop va conèixer la seva expulsió: «És una gran supervivent, i me n'alegro per tots els homes d'Espanya que no tingui xicot aquest estiu», va confessar.

L'expulsió d'Ivana en la nit de el dijous 14 de maig també va rebre moltes crítiques a les xarxes socials, on els seguidors del reality tenien altres favorits per abandonar l'illa, com Ana María Aldon o Rocío.

L'expulsió d'Ivana va provocar indignació a les xarxes socials

La model es va acomiadar de la seva gran amiga, Rocío Flores, que li va dedicar unes paraules: «Marxa el 80% d'alegria de l'illa, és una excel·lent persona». Mentrestant, Hugo Sierra, davant el comiat del seu amor passatger a l'illa, va comentar que tot «havia estat de veritat. La trobaré moltíssim a faltar», va assegurar.

Ja a l'entrevista amb Jorge Javier Vázquez, la model va confessar que segueix enamorada d'Hugo: «Em va doldre molt, i encara estic assimilant-ho tot». Però Jorge li va llevar les penes a la italiana i li va aconsellar sobre el que ha de fer a partir d'ara: «Quan surtis i vegis que bé que estàs, agrairàs no estar amb ell. Ja veuràs l'estiu que t'espera».


Comentaris

envia el comentari