Primer pla de Ion Aramendi amb la boca oberta

'Supervivientes' ja té un primer finalista i les xarxes dicten sentència

'Supervivientes' ha tornat a encendre les xarxes

Supervivientes ja es troba a l'últim tram de l'edició i ahir a la nit es va saber el nom del primer finalista. Aquest no va ser cap altre que Alejandro Nieto, el xicot de Tania i exconcursant de La isla de las tentaciones.

Només revelar-se que ell estaria a la gran final, que tindrà lloc dijous que ve, es va generar un enorme debat a les xarxes. El motiu és que el gadità té molts detractors pels seus comentaris masclistes i la seva gelosia. Així, molts espectadors van carregar contra ell i contra la possibilitat que s'emporti els 200.000 €.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
Alejandro Nieto és el primer concursant que passa a la final de 'Supervivientes' | Mediaset
 

Supervivientes i el seu primer finalista

El reality de Telecinco va viure ahir a la nit una de les seves entregues més intenses i interessants. Nacho Palau i Anabel Pantoja havien estat els guanyadors de la prova de semifinals i s'havien d'enfrontar a l'últim repte de líder. Però és que, a més, eren els nominats.

El públic va decidir expulsar la col·laboradora de Sálvame i llavors ella va haver d'assenyalar el concursant que l'havia de substituir en el repte. I va triar Alejandro. D'aquesta manera, dos dels participants més forts de l'edició van haver d'enfrontar-se a la sínia infernal per veure qui aconseguia convertir-se en el primer finalista.

Després de deu minuts molt intensos, l'ex de Miguel Bosé va acabar caient a l'aigua i, per tant, va ser el gadità el que va aconseguir passar a la final. Una victòria que va celebrar amb moltes ganes i després de la qual va voler pronunciar unes paraules. Va dir: «Li dedico als meus pares, que em van venir a visitar, i, per descomptat, als meus germans, que me'ls estimo molt».

«Als meus amics, a la meva Tania, que l'estimo amb bogeria, i, sobretot, a la persona que més estimo a la meva vida, al meu nen. T'estimo molt i estic a la final, amor meu».

La seva xicota no va poder evitar trencar-se a plorar a plató i es va mostrar molt contenta pel que havia aconseguit la seva parella. Va exposar: «Estic molt feliç que sigui finalista. El dia que li van proposar venir a Supervivientes vaig mirar-lo als ulls i li vaig dir que arribaria a la final».

«Estic molt orgullosa. Crec que guanyarà, ho sento. Crec que s'ho mereix molt perquè és un supervivent de la vida».

L'última controvèrsia a les xarxes

El concurs ja sap, per tant, el nom del primer candidat a ser el vencedor de l'edició, com també sap que no tothom hi està d'acord. És cert que hi ha molts espectadors que valoren la feina d'Alejandro a la platja i el que ha pescat, i, a més, destaquen que ha lluitat de valent a totes les proves. Han escrit a Twitter missatges com: «Ha aconseguit més menjar per al grup que tots els altres junts» i «Com a supervivent és un 10».

Però hi ha altres seguidors del reality que no creuen que sigui un guanyador just.

En concret, els que estan en contra d'ell no volen que sigui el triomfador pels seus comentaris fora de lloc i les seves picabaralles a l'illa. És més, deixen clar que no pot ser un bon exemple un noi que ha fet moltes declaracions masclistes al llarg del programa.

▶️ La felicidad de Ana Luque al llegar a España tras ser expulsada de Supervivientes 2022

Precisament els que no li donen suport han encès les xarxes socials exposant el perquè no ha de guanyar, amb comentaris com: «No vull que guanyi, els seus valors no em representen» i «Tant me fa com de bon supervivent és. No ens n'hem d'oblidar que és un masclista i un homòfob, ho sento, però ho perdono ni ho oblido».

En aquesta mateixa línia n'hi ha d'altres: «Pot fer al reality el que vulgui, però el seu passat és el que és. No penso votar un masclista, un presumpte maltractador, seguidor de baralles de galls, ni una persona que fa comentaris racistes i xenòfobs... Em sap greu, el guanyador és un altre: Ignacio».

Fins i tot, alguns fans del programa tenen clar que Nieto guanyarà, encara que no hi estiguin d'acord. Per això: «Per desgràcia, i ho sabem tots, guanyarà l'Australopithecus d'Alejandro. Quina desgràcia, de debò!».

El debat continua obert, però caldrà esperar fins dijous que ve per saber qui és el veritable vencedor de l'edició.