Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Supervivientes' ja té guanyador encara que els altres s'esforcin

'Supervivientes' té un potencial guanyador i tots ho saben

Supervivientes és una experiència que difícilment oblidarà la resta de la seva vida un específic concursant i un dels més polèmics. Va arribar sent un dels candidats a guanyar el reality. I sembla que amb el pas de les setmanes, Kiko Matamoros s'ho està creient cada dia més.

Supervivientes el va fer passar per mals moments, sobretot durant la primera meitat del concurs. Tot i això, el col·laborador de Sálvame té totes les de guanyar.

Kiko Matamoros a l'helicòpter de 'Supervivientes'
Kiko Matamoros, abans de saltar de l'helicòpter. | Mediaset
 

I aquesta afirmació és objectiva, ja que Kiko cada vegada s'hi està trobant millor, tot a això quan falten molt poques setmanes perquè un dels valents que resisteixen a Hondures s'emporti el premi.

'Supervivientes' assisteix a un nou èxit del potencial guanyador

El cas és que la parella de Marta López no només està veient com canvia el seu físic a Supervivientes d'una forma molt notòria. La seva actitud va 'in crescendo' segons avancen les proves.

El col·laborador de televisió, tot i que ha estat assenyalat per la seva deixadesa amb algunes proves físiques, s'està superant a si mateix. I fa unes hores acaba d'aconseguir una autèntica conquesta a l'illa hondurenya.

proba de 'Supervivientes'
Captura de la prova on van haver d'enfrontar-se Desy i Kiko Matamoros a 'Supervivientes 2022'. | Mediaset
 

Estem parlant que el concursant de Supervivientes ha aconseguit pescar un peix, una cosa inimaginable fa unes setmanes. El tertulià de Telecinco ha travessat diversos alts i baixos durant el seu concurs als Cayos Cochinos, però aquesta fita li ha fet tornar a recuperar tota la il·lusió.

Marta López Álamo va voler aclarir fa uns dies que Kiko no podia pescar per culpa dels seus problemes de visió. «Crec que està fent un concurs magnífic, l'únic que no està fent és pescar perquè és que no veu. Allà no té les seves lents de contacte i no es pot ficar amb ulleres de veure a l'aigua. A més, no veu per un ull, aleshores és absurd que pugui intentar pescar», confessava la seva parella.

'Supervivientes' apunta a un clar guanyador, malgrat l'esforç de la resta

Però el cas és que, amb la inestimable col·laboració d'Alejandro Nieto, un dels millors concursants des que va començar el reality ha pogut aconseguir pescar.

El Pirata Morgan els ha desafiat que pesquin un peix a cadascun dels supervivents. Kiko s'ha posat unes grans ulleres de busseig i s'ha submergit a les aigües hondurenyes per pescar-lo.

Imatge de Kiko Matamoros i Juan Muñoz a la zona de nominacions a Supervivientes
Kiko Matamoros, en una imatge d'arxiu. | Mediaset

 

Davant de l'atenta mirada de la resta de concursants, el col·laborador televisiu ha aconseguit capturar el peix més gran de la zona. Així, aquest ha rebut una ovació per part dels companys d'aventura.

«He sentit una satisfacció enorme per veure les cares dels altres, l'alegria dels altres. Que també l'he fet meva», ha dit orgullós i pletòric després d'aconseguir una cosa que sembla que se li resistia.

Les llums i les ombres del participant més polèmic

Alhora, tots han aconseguit una gran recompensa. I és que cadascun dels supervivents s'ha fet amb un pack de menjar compost per pastanagues, tomàquets, cebes i pebrots, entre altres aliments.

Kiko està fent l'impossible per tirar endavant el concurs i intentar arribar a la final, malgrat els problemes físics que ha patit.

▶️ Tania Medina, de Supervivientes, confirma las secuelas del concurso

Això sí, aquest ha admès no haver jugat net. I és que ha fet algunes trampes que li han costat diverses sancions. «Això és supervivència i el parany forma part de la supervivència», deia fa uns dies excusant-se.

Alhora, hem conegut que se li ha trencat una dent mentre menjava. Un revés pel qual no s'ha volgut victimitzar. És més, s'ho ha pres amb humor i ho ha deixat passar, tractant-ho com si fos una altra anècdota més de la seva aventura pels Cayos Cochinos.