Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'Supervivientes' ultima la incorporació d'Ekaterina

És coneguda per participar a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i per ser la suposada amant de la parella de María Jesús Ruiz
Ekaterina podria incorporar-se a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Les sortides de Adrián Rodríguez, María Lapiedra i Saray Montoya de 'Supervivientes' ha obligat al programa a incorporar a nous participants. Primer va estar Hugo Paz, exparella de Sofía Suescun. Ara, sembla que és el torn d'Ekaterina, exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

 

La jove, d'origen ucraïnès, podria arribar en les pròximes dates a la isla hondurenya. A més, la seva arribada podria esdevenir una inesperada notícia per María Jesús Ruiz, doncs és ben poc conscient que la televisiva hauria pogut mantenir una relació amb la seva parella, Julio Ruz.

La relació entre Julio Ruz i Ekaterina

Kiko Hernández ha destapat la relació secreta entre Julián Ruz i Ekaterina | Telecinco

 

Així ho va advertir Kiko Hernández a 'Sálvame', amb el mateix Ruz a plató. Poc s'esperava que a la pantalla del programa aparegués una fotografia d'Ekaterina, però encara menys les acusacions que va llençar el tertulià de Telecinco, que no va dubtar en revelar el secret.

 

«No només la coneixes», comentava un amenaçant Hernández, que afegia que «tens converses privades, pujades de to, amb ella». El poema que representava la cara de Julio Ruz ho deia tot: L'havien posat en un carreró sense sortida.

Julio Ruz no coneix a Ekaterina

Tot i les acusacions de Kiko Hernández, Julio Ruz insistia a negar la seva relació amb Ekaterina. Els nervis semblaven delatar-lo, però en cap moment va acceptar conèixer a la pròxima concursant de 'Supervivientes', i molt menys haver-hi mantingut una relació.

 

No obstant això, Hernández tampoc variava el seu discurs: «Li envies missatges a aquesta noia i tens la mala sort que t'ha gravat», afirmava, afegint que «has quedat amb ella i li has dit que estàs amb la María Jesús per netejar la seva imatge». L'expressió de Ruz quedava cada vegada més enfonsada.

 

Finalment, Kiko advertia que Ekaterina «sabia qui eres. Anava a enganxar-te i has caigut», afegint que «aquesta senyoreta es veurà amb la teva dona a la mateixa illa», frase que, de ben segur, haurà fet tremolar a Julio Ruz, en cas de tenir alguna cosa a amagar.