Una informació sobre el xicot d'Anabel Pantoja el podria apartar de 'Supervivientes'

Kiko Hernández ha intentat parlar amb Anabel per explicar-li el que sap

Ara, per poder guanyar 'Supervivientes' no és suficient tenir un bon físic i resistir a les inclemències climàtiques i les penúries a les quals et sotmet la vida en una illa on només hi ha els elements més bàsics per sobreviure, sinó que també es demana que els concursants tinguin un currículum impecable i que tinguin la casa escombrada abans de volar cap a Hondures.

Fa dies que Kiko Hernández intenta alertar Anabel Pantoja i posar-la sobre la pista sobre el seu xicot, Omar Sánchez, que es troba des de fa molt pocs dies participant en la nova edició de 'Supervivientes'. Fins al moment, Hernández es basava només en la intuïció, però ahir sembla que el col·laborador va rebre una informació bomba al seu telèfon mòbil i que de confirmar-se, podria suposar la fi del noi d'Anabel Pantoja al 'reality' més aventurer de la televisió.

El col·laborador ha estat molt clar, dient que quan se sàpiga això, la integritat anímica de la seva companya saltarà pels aires i que la relació que té amb el seu xicot no serà la mateixa amb la qual va marxar aquest d'Espanya per emprendre l'aventura televisiva.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segurament, i en un intent de ser bon company per sobre de bon periodista, Kiko Hernández ha volgut provar de parlar insistentment amb la seva companya Anabel per fer-li tres preguntes i que li serviran per saber si la informació que li ha arribat, és certa.

No sabem si la jove col·laboradora està veient la televisió o si està en altres tasques, ja que aquesta no està responent a cap de les trucades del seu company, que està intentant trobar-la a través dels diferents números de contacte que té la neboda d'Isabel Pantoja.

Potser Anabel considera que si no contesta a les trucades, la informació que està circulant pel plató de 'Sálvame' es quedarà en un calaix i no es donarà públicament. Però creiem que s'equivoca, ja que aquesta no resposta pot provocar molt més a Kiko Hernández i que en un moment d'enuig, pot tirar de la manta i destapar el que sap sobre la parella de la seva companya.

De moment, el xicot d'Anabel és un noi exemplar i molts dels col·laboradors de 'Sálvame' com Belén Esteban o Gemma López posen la mà per ell en el foc, però compte, perquè hi ha dades que de saber-se, poden carregar-se d'un cop de ploma la bona imatge pública que té el canari.

Anabel està molt preocupada

Des que el seu noi volés a Hondures, Anabel Pantoja intenta mostrar-se tranquil·la i confiada en Omar, però la veritat és que en el fons està més nerviosa del que realment vol aparentar. De fet, així ho ha confessat Gema López al programa, que ha assegurat que encara que en directe Anabel intenta aparentar molta tranquil·litat, en les publicitats es desfà i s'intenta convèncer amb els seus companys que tot està bé i que el seu xicot no està fent res dolent a 'Supervivientes'.

Per entendre aquestes inseguretats de la jove, Gema López ha volgut recordar com de malament ho va passar Anabel amb el seu anterior xicot. Una relació que va estar envoltada de mentides i de moltes polèmiques que han acabat minvant la seguretat i la confiança que diposita Pantoja sobre les seves parelles.

De moment, desconeixem els detalls d'aquestes informacions, però, si són tan forts com sembla, estaríem davant del final d'una bonica relació que hauria d'acabar en un bonic casament, que s'ha ajornat fins que finalitzi aquesta etapa pandèmica. Així tot, veurem si aquest delicat contingut també pot remoure la consciència d'Omar Sánchez i, perquè això passi, caldria que l'organització el fes partícip i que llavors, ell prengui les decisions oportunes dins el 'reality'.


Comentaris

envia el comentari