Asseguren que han manipulat 'Supervivientes' i presenten les proves

Un dels exconcursants del reality ha decidit trencar el seu silenci

Concursants de Supervivents 2020
'Supervivientes' ha estat atacat per un exconcursant | Telecinco

En aquesta edició, igual que en altres anteriors, el reality 'Supervivientes'  ha hagut de suportar nombroses crítiques per part d'espectadors i internautes que l'acusen de favoritisme i de permetre certes llicències a alguns concursants, com seria el cas de Rocío Flores, i no a altres.

Unes acusacions que se solen quedar en res, però que ara han agafat més pes pel fet que un dels exparticipants del programa de Telecinco ha manifestat que aquest es troba manipulat. En concret, ens estem referint a Colate Vallejo-Nájera, que va participar en l'edició 2019, de la qual va haver de marxar després de patir la dislocació de l'espatlla i danys a la clavícula durant una prova. I és que va necessitar tornar a Espanya per ser operat.

Les confessions de Colate

Colate afirma que els seus companys tenen por de la tonadillera
Colate durant el seu pas per 'Supervivientes 2019' | Telecinco

Mónica Hoyos, participant de 'Supervivientes 2019', té ara una secció a la revista 'Semana' anomenada 'Un cafè amb Mónica' en què entrevista diferents personatges famosos. I en aquesta ocasió ha volgut fer el mateix amb Colate, que ha aprofitat aquest espai per criticar durament l'esmentat reality.

Així, l'exmarit de Paulina Rubio ha atacat de forma contundent l'esmentat espai amb relació al tractament que va fer del seu problema de salut. D'aquesta manera ha indicat: «em vaig trencar quatre ossos i no és que no ho diguessin, és que fins i tot ho negaven. Jo pensava que em moriria perquè creia que m'havia clavat les costelles als pulmons».

Paral·lelament, ha insinuat que si aquest problema de salut li hagués succeït a la seva companya de concurs Isabel Pantoja, l'estrella' de l'edició passada, la situació s'hauria abordat d'una altra manera. El moment més dur i contundent contra el reality ha arribat quan no ha dubtat a afirmar que «és un programa tan manipulat i tan orientat als interessos de la cadena o de qui sigui...».


Comentaris

envia el comentari