Per fi: 'Supervivientes' pren les primeres mesures contra Olga Moreno

El 'reality' ha posat fre a l'actitud de la dona d'Antonio David

Una de les concursants de 'Supervivientes' de les quals més s'està parlant és d'Olga Moreno. I és que l'esposa d'Antonio David està creant molta polèmica.

D'una banda, genera controvèrsia perquè només parla de la seva vida de fora. De l'altra, perquè no deixa de fer trampes en les proves.

Per això últim els espectadors s'han queixat en més d'una ocasió. Tanmateix, ahir van tenir resposta. El programa va prendre mesures contra ella per no complir les normes.

L'última trampa de la madrastra de Rocío Flores

Ahir a la nit a la gala es va celebrar la prova de líder. Aquesta va consistir a respondre a preguntes de cultura general. Això sí, havien de fer-ho mentre guardaven l'equilibri en una estructura flotant.

La presentadora (Lara Álvarez) els va donar diverses regles. I una de les més importants és que no podien subjectar-se a l'estructura piramidal que tenien davant.

No obstant això, no tots van complir aquesta imposició. En concret, va ser Olga la qual no va dubtar a agafar-se a aquesta per no caure.

Els espectadors ràpidament van inundar les xarxes socials criticant el que havia fet la participant. I ho van fer convençuts que la direcció del programa tornaria a no prendre mesures.

Tot i això, es van equivocar. Per primera vegada, el 'reality' va sancionar a la sevillana. Exactament la va desqualificar de la prova.

D'aquesta manera, va perdre l'oportunitat de convertir-se en líder i no poder ser nominada. Tanmateix, això últim no li importava gaire. I és que dies enrere havia aconseguit la immunitat.

El públic reacciona a la mesura del 'reality'

Els incondicionals de 'Supervivientes' van quedar estupefactes per l'eliminació en la prova d'Olga Moreno. No podien creure que, per primera vegada, es reconeguessin les trampes de la dona d'Antonio David.

Tant és així que no van dubtar a comentar el succeït a Twitter. Això sí, uns ho van fer amb sorpresa i altres amb ironia. És més, fins i tot hi va haver algun que posava en dubte el perquè de la mesura del programa.

Mostra d'alguns dels missatges que van deixar són els següents:

  • «Per fi li crideu l'atenció, però just quan és immune».
  • «A bona hora, ja que porta fent trampes des de la gala 0».

De la mateixa manera, hi va haver espectadors que van carregar amb contundència contra el programa. I ho van fer amb comentaris com aquests.

«Com és immune i a sobre era molt evident, avui sí que la castigueu. És trist veure-us i no poder fiar-nos de vosaltres».

Les trampes més 'sonades' de la concursant sevillana

Si el públic ha reaccionat així, és perquè la madrastra de Rocío Flores fa temps que fa trampes. Moltes són les proves en les quals les ha dut a terme. I fins ara mai no l'havia castigat.

No obstant això, el 'tongo' més descarat va passar setmanes enrere. Va tenir lloc durant la prova de líder de la sínia. Una prova en què va haver d'enfrontar a Melyssa Pinto.

Les xarxes es van omplir de vídeos i fotografies mostrant l'engany de Moreno. I és que clarament va tocar l'aigua abans que el seu rival. No obstant això, no se la va desqualificar.

És més, es va proclamar vencedora. I això va deixar clar per a l'audiència que el 'reality' no estava sent just. Vaja, que tenia favoritisme cap a l'andalusa.

Una altra polèmica de l'amiga de Marta López

L'esposa de l'exguàrdia civil, a més, ahir a la nit va protagonitzar una altra controvèrsia. Sempre se l'ha acusat de manipuladora. I ahir a la nit els seus detractors van trobar les imatges que ho testifiquen.

Tot va passar a la recta final del programa. Lara Sajen s'havia proclamat líder i havia de desfer un empat entre nominats. Exactament havia de salvar a un dels seus companys.

I va prendre la decisió de lliurar a Gianmarco, la qual sembla que va prendre amb ajuda. Sí, perquè en les imatges es veu que Olga Moreno li fa diverses indicacions de què fer. Està clar que el seu és la polèmica.


Comentaris

envia el comentari