Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

Olga Moreno envia un missatge a Rocío Carrasco des de 'Supervivientes'

La supervivent té clar què ha de fer Rocío Carrasco per recuperar la relació amb la seva filla

'Tierra de nadie' s'estrenava aquest dimarts als comandaments de Carlos Sobera, per analitzar les últimes novetats de 'Supervivientes', que està a punt de complir una setmana d'emissió i, a més, aquest dijous es produirà la primera expulsió d'aquesta nova edició. Olga Moreno, Tom Brusse o Lola es veuran fora del 'reality' si així ho desitja l'audiència. Però, al programa d'ahir, el que més va cridar l'atenció dels espectadors va ser l'íntima xerrada que van mantenir Olga Moreno i la col·laboradora de 'Sálvame', Marta López.

En una conversa distesa, Marta ha fet que Olga Moreno se sincerés sobre el tema més candent del moment, les revelacions de Rocío Carrasco sobre la seva vida. L'exgran germana li ha confessat a la dona d'Antonio David que «jo vaig pensar que no venies, t'ho juro. Em sembla que li estàs posant moltíssim valor. I em sembla que ha de ser d'allò més dur no estar en aquests moments amb David».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Olga Moreno revela que Antonio David no volia que anés a 'Supervivientes'

Olga Moreno ha fet públic que Antonio David «era l'únic que no volia que vingués», ha respost ella. «No fotis. Antonio David no volia que vinguessis?», ha respost en xoc l'exconcursant de 'GH'. «El seu consell era que no vingués, però Rocío em va dir que no ho tingués en compte. Jo tinc la consciència molt tranquil·la, estem molt tranquils tots», ha revelat Moreno.

«Em fa enveja el matrimoni que teniu, com ell parla de tu i com parles tu d'ell. Parlen d'ell com un monstre i tu parles d'ell com un àngel», ha afirmat Marta. «Et juro per la meva filla que a la vida s'ha parlat malament de l'altra persona. Tu creus que a Rocío li pot manipular algú? Al contrari, li hem tapat coses. Però els nens es van fent grans i van adonant-se», ha confessat Olga.

«Rocío no ha volgut mai trucar a la seva mare?»

«Rocío no ha volgut mai trucar a la seva mare?», li ha preguntat la col·laboradora de 'Sálvame'. «Sí, li ha trucat, però ella ha acabat sempre penjant-li. És molt fàcil, té el seu número de telèfon. Que truqui per telèfon i que s'asseguin, pels dos, han d'arreglar-ho i estar bé. Canviar el xip de la seva vida, o el que li estigui passant dins de casa, que no tinc ni idea, i que es preocupi només per aquests dos nens, que són seus, no meus. A la vida m'han dit mare, com s'ha dit, m'han dit 'Oa'. Jo el que he fet ha estat gaudir, perquè són per gaudir aquests nens», ha sentenciat la dona d'Antonio David.

Olga Moreno continua defensant a Antonio David a 'Supervivientes'

L'extracte emès ahir no ha estat l'únic en el qual veiem Olga Moreno treure la cara pel seu marit i el seu rebuig al qual va expressar Rocío Carrasco en la seva docu-sèrie. «A casa meva no hauran sentit Rocío o David una mala paraula. No parlis malament de l'altra persona perquè això és la merda que s'empassen ells», li va dir a Lara Sajen. Així mateix, Olga va defensar al seu marit de totes les informacions que s'estan dient sobre ell: «Fa 21 anys que estic amb el meu marit. Sabré jo com és el meu marit? És que ell no és així», va assegurar la supervivent.

A més, just abans de saltar des de l'helicòpter per esdevenir concursant de 'Supervivientes' de forma oficial, Olga va pronunciar aquestes paraules que van emocionar molt a Rocío Flores en el seu debut amb Ana Rosa Quintana: «Si tornés a néixer, segur que tornaria a casar-me una altra vegada amb ell».