Guerra de cadires a 'Supervivientes 2020': «Ella ha guanyat la partida»

La decisió causa sorpresa i incendia les xarxes

Els cinc finalistes de 'Supervivientes 2020' a 'La Palapa'
Els últims concursants de 'Supervivientes' | Telecinco

Bomba a 'Supervivientes 2020', i no té res a veure amb els participants en el concurs. Sonsoles Ónega li treu el lloc a Jordi González en la conducció d''El debate de Supervivientes 2020'.

La presentadora debutarà aquest mateix diumenge. Després passarà a ocupar-se del nou reality de Mediaset 'La casa fuerte'. També dirigirà els debats dominicals del nou espai.

Un canvi completament inesperat

Sonsoles Ónega al plató de 'Ja és migdia'
Sonsoles Ónega substituirà Jordi González en el debat de 'Supervivientes' | quatre

Actualment la cadena està treballant en el desenllaç final del popular concurs de supervivència. De moment l'únic que sembla segur és que serà Sonsoles Ónega la gran sorpresa d'aquest últim tram. El debat d'aquest diumenge podria ser el també últim a celebrar-se, tot i que la decisió no està presa encara. Mediaset ha pres la decisió de fer una primera semifinal del programa aquest dijous 28 de maig. A més, retardarà la gran final fins al 4 de juny.

Fins a la data, 'Supervivientes 2020' ha vist com marxaven dos dels seus presentadors: Jordi González s'acomiadava diumenge passat. I Carlos Sobera també ha dit adeu fins a l'any que ve. De moment no es coneix què és el que farà el programa dimarts ni qui el presentarà. A les xarxes s'especula que podria ser una espècie de primera part de la gran final.

Jordi González podria estar molt enfadat

No se sap com s'haurà pres aquesta decisió el presentador català. El que sí que sabem és que Jordi González ha desaparegut de les xarxes socials, eliminant els seus comptes en conèixer-se la notícia que Sonsoles Ónega presentarà l'últim debat.

Decisió consensuada o imposició per les braves de la cadena? No està clar encara. El que sí que és segur és que Internet està que treu fum amb aquesta decisió. Tothom creu que aquí ha hagut de passar una cosa molt grossa.

I, mentrestant, l'audiència espera a saber si serà Albert Barranco o Jorge Pérez qui acompanyi a la gran final de la present edició a Ana María Aldon, Hugo Serra i Rocío Flores. 'Superviventes' és una contínua capsa de sorpreses. No és desgavellat pensar que fins i tot la cadena faci un últim joc de mans i empalmi 'Supervivientes 2020' amb el seu nou reality 'La casa fuerte', aprofitant que alguns dels concursants podrien participar també en aquest nou concurs.


Comentaris

envia el comentari