'Supervivientes' no diu a Isabel Pantoja res sobre l'ingrés de la seva mare

La concursant desconeix l'estat actual de la seva mare, la senyora Ana

Isabel Pantoja emocionada
'Supervivientes' no ha comunicat a Isabel Pantoja l'hospitalització de la seva mare | TELECINCO

Fa una setmana va sortir a la llum que la mare d'Isabel Pantoja, la senyora Ana, havia ingressat a l'hospital perquè el seu estat de salut havia empitjorat. Finalment aquest dimarts 7 de maig la dona ha rebut l'alta mèdica. Tanmateix, la seva filla desconeix aquests fets, ja que està concursant a 'Supervivientes 2019' i la direcció del programa no li ho ha comunicat en cap moment. Segons 'el programa de Ana Rosa', la mare de la cantant «ha patit un problema de gastroenteritis».

També pots llegir: La salut de la mare d'Isabel Pantoja està empitjorant

Isabel Pantoja desconeix l'estat de salut de la seva mare

Tanmateix, el 'reality' ha continuat sense que Isabel Pantoja hagi estat assabentada sobre la situació de la seva mare, un tema que realment podria provocar que la cantant abandonés 'Supervivientes'. Ara cal veure si finalment Telecinco li anunciarà l'estat de salut de la senyora Ana durant la pròxima gal·la setmanal, que està prevista per aquest dijous i serà presentada per Jorge Javier Vázquez. 

Cal destacar, però, que des de 'Supervivientes' han explicat que els nets també desconeixien que la senyora Ana havia ingressat a l'hospital fa una setmana, ja que, segons sembla, els germans d'Isabel Pantoja han volgut portar la situació amb molta discreció.

Carlos Sobera le advierte a Isabel Pantoja
Encara no se sap si finalment li comunicaran la situació de la senyora Ana a Isabel Pantoja durant la gala de dijous | Telecinco

 

La senyora Ana, amb 88 anys, fa temps que està delicada, ja que té problemes per caminar i menjar sola. Tanmateix, que hagi estat ingressada no vol dir que el seu estat de salut hagi empitjorat. Així doncs, Isabel Pantoja continua participant a 'Supervivientes', amb els seus propis mal de caps per culpa de les constants discussions amb els seus companys.

Com per exemple, la seva darrera baralla amb Carlos Lozano, la qual va provocar que estigués a punt d'abandonat. Tot i que finalment no ha estat així i Isabel Pantoja va anunciar dimarts a la nit que no ho faria, amb la plena determinació d'aguantar a les illes tot el que calgui i no abandonar el concurs fins que no la nominin i l'expulsin.  


Comentaris

envia el comentari