'Supervivientes' penalitza durament els concursants que decideixen abandonar

Els participants que volen marxar del programa han de pagar-se el vol de tornada a Espanya, entre altres

Les germanes Azúcar Moreno
Les germanes Azúcar Moreno van decidir abandonar el programa | Telecinco

Si una cosa està clara de la marxa de les germanes Azúcar Moreno de 'Supervivientes' és que els hi ha sortit, com a mínim, cara. Tots els espectadors del programa més aventurer de Telecinco saben que si un concursant decideix abandonar per iniciativa pròpia el concurs, ha d'assumir una sèrie de conseqüències.

Bé, doncs davant de la confusió de dades i de penalitzacions, aquesta setmana ha estat Mila Ximénez la que ha resolt la major part dels dubtes a 'Sálvame'. Segons la col·laboradora, que també va concursar en una edició passada de 'Supervivientes', si un concursant decideix abandonar, ha de pagar-se el vol de tornada a Espanya per si mateix. És a dir, si un participant és expulsat per l'audiència o, entenem, que ha de dir adéu al joc per motius greus com una malaltia o una mort d'un familiar, és el mateix programa qui li pagaria el viatge de tornada. 

Més penalitzacions per a les germanes Salazar

Però no hauria passat el mateix amb les germanes Salazar, ja que han estat elles mateixes les que han decidit posar fi a la seva aventura. Una altra de les penalitzacions les quals han d'assumir els concursants és la de perdre tots els diners que haurien guanyat durant la seva estada al concurs. Cal recordar que cada concursant té una quota i que, per cada setmana de concurs, la xifra de diners acumulada va augmentant.

En aquest sentit, les Azúcar Moreno haurien perdut tot l'acumulat fins ara en decidir que la seva aventura havia arribat al final. La veritat és que ambdues raons semblen suficients per a aguantar en el concurs, però és que, si a més, es recompta la quantitat que han perdut les Azúcar Moreno, les raons es multipliquen. En aquest cas ha estat Pepe del Real a 'El programa de Ana Rosa' qui ha parlat de xifres.

Haguessin cobrat 120.000 nets cadascuna

Concretament, les germanes Salazar haurien aconseguit recaptar amb el concurs fins a 350.000 euros si haguessin arribat a la final del concurs. A això, s'ha de sumar uns 70.000 euros més per les entrevistes en alguna revista i una altra al 'Sálvame Deluxe'. Per tant, la xifra total podria ascendir fins als 420.000 euros, als quals s'haurien de restar 180.000 d'impostos i despeses de representació. 

Per tant, finalment, les Azúcar Moreno haurien pogut ingressar 120.000 euros nets per cadascuna. Després de conèixer aquestes xifres no hi ha cap mena de dubte que les germanes han hagut de tenir una molt bona raó per acomiadar-se d'Hondures i els seus preus.

Les germanes Azúcar Moreno en arribar a Madrid
Les Azúcar Moreno ja han arribat a Madrid | Telecinco

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari