'Supervivientes' fa rècord d'audiència a Cuatro

El programa 'Tierra de Nadie' presentat per Carlos Sobera registra una marca històrica
Els concursants de 'Supervivientes' durant el programa 'Tierra de Nadie' | Telecinco

 

'Supervivientes' continua sent una gran alegria per a Mediaset. El programa del dimarts 'Tierra de Nadie' ha batut el seu rècord d'audiència a Cuatro, amb un 25,5% de quota de pantalla superant amb molta diferència a la resta de cadenes. El reallity continua sorprenent amb la seva capacitat de captar espectadors. L'espai del dimarts, conduït per Carlos Sobera, és una molt bona aposta per fer que Cuatro augmenti el volum d'espectadors.

'Supervivientes' és una aposta segura

Com ja és habitual, un dimarts més, 'Superviventes' arrasar sobre la resta d'ofertes de prime time, i aquesta vegada amb nou rècord d'audiència. La gala presentada per Sobera va pujar més de dos punts respecte a la setmana passada i va aconseguir un atraure un total de 2.593.000 espectadors.

Els concursants de 'Supervivientes' contiunuen fent rècords d'audiència | Telecinco

 

Marca històrica de Cuatro

Sense 'MasterChef', el màxim rival dels dimarts de 'Supervivientes', el reality de Mediaset registra una marca històrica a Cuatro, cadena que en el darrer mes no ha pogut superar a La Sexta. D'aquesta manera la cadena de Paolo Vasile continua apostant per Cuatro, ja que Telecinco marxa molt bé i amb molta comoditat.

Carlos Sobera, presentador de 'Supervivientes' a Cuatro | TELECINCO

 

'Supervivientes' no té competència

La nit del dimarts, la resta de cadenes van apostar pel cinema, com ja és habitual en aquesta època de l'any, i totes es van quedar per sota del doble dígit. Antena 3 es va acostar a aquesta barrera amb 'El Pregó' (9.6%) mentre que TVE va perdre més 10 punts respecte a la final de 'MasterChef' amb 'Transformers: l'era de l'extinció' (7.5%). Telecinco, per part seva, va haver de conformar-se amb un 7.8% amb 'The Tourist'.

 

També et pot interessar...