'Supervivientes 2019' podria retardar el seu inici fins al 2 de maig

Una de les causes podria ser la celebració de les eleccions del 28-A, que coincidirien amb el primer debat

Imatge promocional de 'Supervivientes 2019'
La nova edició podria començar el 2 de maig | TELECINCO

La nova i esperada edició de 'Supervivientes 2019' sembla que es farà esperar. Almenys així ho va confessar Anabel Pantoja a Belén Rodríguez durant la breu edició de 'Sálvame Okupa'. En un primer moment, tot apuntava al fet que l'edició del programa donés el tret de sortida el pròxim 25 d'abril, no obstant això, ara les dates sonen més cap al 2 de maig, tal com explica 'La Coctelera'. 

Les raons podrien ser diverses, però la més forta seria la de les eleccions estatals del 28-A. Aquesta cita amb la democràcia coincidiria amb el primer debat del programa i, per tal de no treure protagonisme a una de les edicions més esperades de la història de Telecinco, s'hauria plantejat la possibilitat de retardar uns dies el seu inici.

El delicat estat de salut de Jorge Javier Vázquez

Una altra de les opcions que sona amb força és la de l'estat de salut de Jorge Javier Vázquez, el presentador del programa. Ja s'ha confirmat que serà ell qui dirigirà de nou el programa des del plató a Madrid, però podria ser que s'estigués esperant que estigui al 100% per a tornar a la vida pública. A la promoció televisiva de l'edició d'enguany s'ha vist que el programa ha comptat amb la seva presència, així com la de Lara Álvarez per a presentar des d'Hondures, i altres coneguts presentadors com Jordi González i Carlos Sobera.

Sembla que Vázquez, de moment, s'haurà de conformar a tornar a presentar 'Supervivientes', ja que els seus metges l'han obligat a suspendre la seva gira teatral per tal de millorar el seu estat de salut després d'haver patit un ictus. Viatjar cada setmana per tota Espanya i presentar diversos programes com 'Sálvame' i ara el de supervivència, eren projectes de massa envergadura per l'estat actual del badaloní. 

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez tornarà a ser el presentador des del plató a Madrid | Catalunyadiari.cat

 

  • També et pot interessar: Sofía Suescun, nova presentadora interactiva a 'Supervivientes'

Tothom espera l'arribada d'Isabel Pantoja a l'illa

L'edició d'aquest any és una de les més esperades, per no dir la que més. Sens dubte, la causa és el fitxatge d'Isabel Pantoja. L'anunci de la seva participació en el programa va agafar per sorpresa a tots, fins i tot, al seu fill Kiko Rivera que va rebre la notícia de boca de la seva mateixa mare el dia de la final de 'GH Dúo'. Tothom està esperant que Pantoja arribi triomfal a l'illa que, si tot va bé, la veurà riure, compartir, viure i, sobretot, patir, durant alguns mesos.

Altres dels concursants d'aquesta edició són Chelo García Cortés, Omar Montes i Colate. Les primeres informacions han confirmat que els primers membres de l'equip de 'Supervivientes 2019' haurien viatjat el passat diumenge fins a Hondures, fet que no perjudica l'emplaçament del seu inici, ja que la preparació que té darrere el programa és d'una gran magnitud i es necessiten molts professionals treballant durant dies perquè tot estigui perfecte.

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja és la concursant més esperada d'aquesta edició | TELECINCO
  • També et pot interessar: Fresita, fora de 'Supervivientes' i per culpa d’Isabel Pantoja?

Comentaris

envia el comentari