Primer pla de Tom Brusse

La injusta jugada de ‘Supervivientes’ amb Tom Brusse: Avui podria tornar a Espanya

El programa té previst revelar-li una informació de l’exterior que pot enfonsar moralment a l’aspirant

Per tots és sabut que a la televisió res és per sempre i, si no, que li ho diguin a la sèrie 'Señoras del (h)AMPA', que malgrat les bones audiències que recull a Telecinco no aconsegueix mantenir un dia i una hora d'emissió i els programadors la van programant i desprogramant segons els apeteix, fent totalment impossible que la gent s'enganxi davant el desconcert de saber en quin dia i en quina hora s'emet. De fet, demà dilluns la sèrie s'hauria d'emetre, però Mediaset ha decidit cancel·lar la seva emissió i programar un especial de 'Supervivientes' que promet ser molt potent.

La cadena ha decidit emetre un especial del programa de supervivència i que donarà pas a les onze a la versió nocturna de 'El precio justo'. Aquest especial s'havia concebut al principi com un resum especial amb Lara Álvarez des de l'illa, però l'actualitat ha fet canviar de plans als directius de la cadena, que han decidit donar-li un impuls especial a aquest lliurament. Aquest dissabte en el 'Deluxe', Sandra Pica, nòvia de Tom Brusse, va anunciar que tenia molts dubtes entorn de la relació que té amb l'empresari i que es troba actualment participant en 'Supervivientes'.

Llavors, coincidint que Jorge Javier Vázquez estava presentant el programa del dissabte, aquest li va oferir a Pica que acudís al plató de 'Supervivientes' i que li digués a la cara al seu nòvio el que li estava passant. Aquesta va acceptar i per aquest motiu la cadena ha programat per a demà un retrobament per videotrucada de la parella, que podrem seguir en directe per Telecinco. No hi ha dubte que aquesta trobada té un interès mediàtic molt gran, però no obstant això, no serà del tot just per a Tom Brusse, perquè el missatge que se li donarà no li jugarà per a res a favor ara que es troba concursant en un programa tan dur com aquest

Sandra té pensat dir-li al seu nòvio que a Espanya les coses han canviat i que ja no sent el mateix per ell. De fet, la jove ha estat quedant amb diversos amics i s'ha mostrat d'allò més afectuosa amb alguns d'ells a través de les seves xarxes socials. Això ha precipitat la decisió de Sandra, que ha vist com la pressió mediàtica l'ha portat a parlar amb el seu nòvio i dir-li que potser ha arribat el moment d'iniciar camins per separat.

L'audiència creu que Sandra no està sent gens justa amb Tom, perquè aquesta informació pot deixar-ho per terra i el seu estat anímic pot caure fins al més profund en un moment en el qual l'única cosa que necessita són ànims i algú fora que el secundi en el seu pas per 'Supervivientes'.

El programa se salta la norma més important

No tota la culpa ha de recaure sobre Pica, perquè el programa oferint-li aquest cara a cara també se salta un dels principis fonamentals de qualsevol 'reality'. Aquest no és un altre que evitar proporcionar dades de l'exterior sobre les famílies i afins dels concursants, perquè això pot desestabilitzar-los i fer que el seu pas pel programa acabi del tot condicionat per les dades que els arribin de l'exterior.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.