'Supervivientes' ja ha triat a la seva nova reina després del primer programa

L'estrena del 'reality' va deixar clar que és la protagonista absoluta d'aquesta edició

Dijous a la nit es va estrenar la nova edició de 'Supervivientes', on 16 famosos van a viure una aventura extrema. La gala va estar plena de grans moments, com el contratemps sofert per Antonio Canales (que gairebé es queda sense aire fent una prova) o la discussió entre Marta López i Alexia Rivas

Tot i això, la vetllada també ens va deixar clara una cosa: l'edició ja té una protagonista. I és que dijous es va convertir en la reina indiscutible del programa per diversos motius. De qui es tracta? Ni més ni menys que de Melyssa Pinto, que ha passat de ser la reina de 'La Isla de las tentaciones 2' a ser-ho de 'Supervivientes 2021'.

Melyssa Pinto
Melyssa va captivar el públic del 'reality' | lectures

Retrobament amb Tom Brusse

La jove barcelonina no tindrà fàcil el seu pas per aquest 'reality'. I és que va haver de conviure amb Tom Brusse, que va ser la seva parella i que ho van deixar després que ell s'enrotllés amb Sandra Pica al programa 'Isla de las tentaciones 2'.

Malgrat aquest obstacle, té clar que, per gaudir l'experiència, no permetrà que ell l'afecti. Per això, ahir es va mostrar molt contundent quan va tenir un enfrontament amb qui va compartir una etapa de la seva vida.

La seva intenció era portar-se bé amb el seu ex, però sembla que aquest prefereix donar joc amb ella. Per aquest motiu, va començar una discussió entre tots dos, quan va acusar Melyssa de tenir maldat o d'haver-lo insultat a ell i a la seva actual núvia.

Tot i això, Pinto es va mostrar molt ferma i el va posar al seu lloc dient que «molta sort tens de tenir l'exparella que tens, perquè si jo parlo... No comencis a dir les coses que jo dic per darrere, perquè com comenci a dir les coses que dius tu... S'ha acabat la bona relació».

Però aquí no va quedar la cosa. Tant és així que li va dir: «Necessites una dona que estigui per sota de tu. Aquest és el problema, que jo mai he estat sota de tu».

Després ell va intentar acostar postures, però ella va ser molt contundent. No vol cap mena de relació amb ell perquè no està disposada a donar una altra vegada una imatge de víctima.

Es va entregar al màxim

Una altra de les raons per les quals l'audiència ha 'coronat' Melyssa com la reina de l'edició és per la seva entrega. La jove està disposada a donar-ho tot en aquesta aventura i així ho va demostrar en el primer programa. Va quedar patent no només veient com es va esforçar al màxim en la prova de recompensa i també en el salt des de l'helicòpter.

Tan bé va fer aquest salt que l'audiència el va votar com el millor de tots i això li va permetre gaudir d'una recompensa. Quina? Convertir-se en la primera líder de l'edició i de l'illa del capità Morgan.

Melyssa nomina Olga Moreno

Tots els motius exposats van aconseguir fer que els espectadors aplaudissin d'allò més Melyssa Pinto. No obstant això, molts d'ells ho van fer encara més quan, com a líder, va poder nominar un company de forma directa i va triar a Olga Moreno. Sí, a la 'víctima' de la vetllada, que es va passar plorant gran part de l'estona que la vam veure.

Moreno va generar una gran controvèrsia a l'hora de parlar d'assumptes com la malaltia del fill del seu marit, Antonio David, i Rocío Carrasco. Això sense passar per alt que va manifestar que havia estat callada molt de temps. Una clara mentida, tenint en compte la llista d'entrevistes que ha concedit en premsa i televisió i que alguns espectadors no van dubtar a compartir en xarxes.

Aquest comportament va indignar part de l'audiència i per això va aplaudir Melyssa. És més, ho van agrair amb missatges com aquests:

  • «Melyssa la millor i la preferida Quina deessa és aquesta nena!».
  • «Aquesta noia ho fa tot bé».
  • «Bé Melyssa, Olga a casa amb el seu paperot ben après».

«Deessa», «reina» o «la millor» van ser algunes de les expressions que els espectadors van usar per definir Pinto. Està clar que la seva marxa a 'Supervivientes' promet i molt. Està donant i donarà molt joc així que, com dirien els anglesos, 'God save the Queen'.


Comentaris

envia el comentari