Camilo Sesto saludant a la càmera

Segur que ho recordes: El suposat fill secret de Camilo Sesto va participar a 'First Dates'

El jove, de 35 anys, va acudir fa uns mesos a el programa per trobar l'amor

Camilo Sesto és un dels grans cantants de la història del nostre país. Per aquest motiu, tot i que va morir fa dos anys, el seu nom segueix estant molt present. I més encara aquestes  últimes setmanes quan ha sortit novament a la llum per una qüestió personal.

S'ha revelat que podria haver tingut un fill secret, a més del que té reconegut, Camilín. Aquell s'anomenaria David i té 35 anys.

És més, ara s'ha donat més informació del jove desconegut: ha anat a First Dates a buscar parella.

El fill secret de Camilo Sesto

Viva la vida va ser on fa uns dies es va descobrir que el citat cantant podria haver estat pare per segona vegada. Hauria tingut un altre fill que és un any menor que Camilín i que té alguna cosa en comú amb aquest: uns cridaners ulls blaus.

La seva mare li va donar a conèixer la identitat del seu pare i ell. Però, de moment, ell no ha volgut fer declaracions al respecte. Ha preferit mantenir-se allunyat de la premsa.

En aquest sentit, fins i tot Kiko Matamoros va arribar a afirmar amb rotunditat que l'artista coneixia l'existència d'aquell fill. De la mateixa manera, ha subratllat que va arribar a signar un contracte amb la progenitora d'aquest per passar-li una manutenció.

El suposat fill participa a First Dates

Després que en el citat espai es donés a conèixer l'existència d'aquest altre fill de Sesto, socialité ha volgut investigar el tema. I d'aquesta manera ha descobert diverses dades curioses, com que va ser participant de First Dates.

Fa uns sis mesos el jove va acudir al programa de Cuatro per trobar parella. Es va presentar com a taxista, va revelar que viu a Ripollet, que feia quatre anys que no tenia una relació i que és molt entregat en l'amor.

Tot i això, hi va haver dues coses que va dir i que ara han cridat l'atenció en conèixer qui és. Primer, que va manifestar que li encantava cantar i que havia fet bolos per diferents llocs. Fins i tot es va animar a fer-ho al restaurant davant la sorpresa i incredulitat de la seva cita.

Segon, que va deixar clar que el seu cantant preferit era el que s'especula que és el seu pare. De l'esmentat artista va exposar: «Sense cap dubte, era un dels grans». Però en cap moment va revelar que Camilo pogués ser el seu progenitor.

Les coincidències entre Camilo Sesto i el seu suposat fill secret

A més de la seva passió per cantar, David té una altra coincidència amb el seu suposat pare biològic. I aquesta no és altra que el seu aspecte físic.

socialité s'ha posat l'accent en analitzar l'aspecte de tots dos i el resultat ha estat sorprenent. La morfopsicóloga Paloma Román ha estat la professional que ha estudiat a tots dos i ha arribat a una conclusió molt clara. Ha exposat que «La cara i l'expressivitat de Camilo i del seu possible fill tenen bastants punts en comú».

A això ha afegit: «Tenen molt marcada la zona mandibular, laxitud en la parpella i un nas fi. A més, aquest noi té l'ull clar a igual que el seu pare».

De la mateixa manera, ha indicat la semblança entre David i Camilín. Ho ha fet dient: «El fill de Sesto s'assembla amb aquesta persona. S'assemblen en la forma i en color dels ulls, a la sintonia dels ulls».

Per això, ha finalitzat la seva intervenció afirmant que «hi ha trets comuns entre els tres. Però l'única manera de saber si és el fill o no del cantant és amb una prova genètica, evidentment».