Imatge dels col·laboradors de Sálvame

El Suprem condemna a 'Sálvame': Ha d'indemnitzar amb milers d'euros

Cayetano Martínez de Irujo ha decidit denunciar Telecinco per haver vulnerat la seva intimitat

El programa de Jorge Javier Vázquez és un dels productes més revolucionaris de la televisió. Entre tots els col·laboradors han aconseguit que l'audiència segueixi diàriament les polèmiques més actuals del món del cor.


La justícia ha hagut d'intervenir en més d'una ocasió, ja que han danyat els drets d'alguns personatges públics. Aquest és el cas de Rocío Carrasco, que va considerar que 'Sálvame' estava vulnerant la seva privacitat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, la televisió és un negoci que genera molts diners i alguns famosos estan encantats de vendre la seva vida. Rocío Carrasco ha signat un contracte amb Telecinco, així que és possible que hagi retirat la demanda per interessos econòmics. 

D'altra banda, Cayetano Martínez de Irujo també és un dels afectats, pero ell ha volgut arribar fins al final. L'any 2017 va interposar una denúncia per certs comentaris que feien alguns col·laboradors de 'Sálvame'. El jutge ha estudiat amb deteniment els programes que es van emetre el 28, 29 i 30 de novembre i 1 de desembre d'aquell any.

El fill de la duquessa d'Alba considera que les dades que va publicar Mediaset no eren informatives i que perjudicaven la seva vida privada.

En un primer moment va sol·licitar ser indemnitzat amb 291.000 euros, una quantitat que l'empresa audiovisual ha assegurat que és excessiva. Finalment, la xifra que hauran de pagar és bastant inferior, però suposarà un cop dur per a ells.

La Fábrica de la Tele, productora de 'Sálvame' , ha estat condemnada a abonar 50.000 euros a Martínez de Irujo. No és la primera vegada que perden un judici d'aquestes característiques.

Són molts els personatges que no volen saber res de Telecinco, ja que s'han sentit utilitzats per la cadena. És el cas d'Isabel Pantoja, qui s'ha vist obligada a complir amb la seva participació a 'Top Star'.

La cantant va accedir a ser jurat d'aquest concurs després que Jorge Javier presentés 'Cantora: la herencia envenenada'. En aquest programa va ser acusada de cometre delictes molt greus, encara que la vídua de Paquirri ha fet cas omís.

El cop que ha deixat sense alè al programa

Cayetano no s'ha vist obligat a complir amb cap compromís professional, així que ha volgut fer justícia. És més, personatges televisius com Antonio David Flores també han emprès accions legals contra els seus antics caps.

Els directors de 'Sálvame' el van acomiadar minuts abans d'entrar a treballar sense donar-li cap explicació. Antonio David considera que aquest gest és un acomiadament improcedent i exigeix que el jutge prengui mesures exemplars.

En una entrevista que va concedir per un conegut canal de YouTube va insinuar que els responsables del programa es movien per interès. Ara han contractat Rocío Carrasco perquè els interessa solucionar els problemes legals que tenen amb ella.

Martínez de Irujo no consentirà que facin el mateix amb ell, ja que no està interessat a formar part de l'univers Mediaset. En el seu cas és pràcticament impossible que arribin a cap acord, així que hauran de complir la seva condemna.

És possible que algun dels presentadors hagi de llegir la sentència en directe. La llei obliga a rectificar la informació nociva en el mateix programa i horari on ha estat emesa.