El surrealista cas d'Stefany, la soltera que ha fet història a 'La isla de las tentaciones'

La barcelonina està tenint un pas complicat pel programa

Stefany de 'La isla de las tentaciones' al costat de la presentadora Sandra Barneda
Stefany de 'La isla de las tentaciones' al costat de la presentadora Sandra Barneda | Telecinco

La tercera temporada de 'La isla de las tentaciones' està aconseguint ser un veritable èxit televisiu. I això es deu al fet que, aquest any, els seus concursants s'estan deixant portar més que mai, ja que alguns d'ells estan generant molta controvèrsia. Entre aquests es troba la Lucía, que va trencar amb Manuel, o Lola, que és la reina de la incoherència i de l'afany de protagonisme.

No obstant això, de la mateixa manera, tampoc podem oblidar-nos de l'Stefany. Sí, de la soltera que ha aconseguit fer història al programa. I no per un motiu especialment agradable. És l'única temptadora a la qual li han 'posat les banyes' i, a més, per partida doble.

Mai no havia passat

'La isla de las tentaciones' és un programa que té un doble objectiu. D'una banda, intenta que les parelles posin a prova la seva relació. De l'altra, el que pretén és que els solters i solteres puguin trobar l'amor. 

No obstant això, de vegades les coses es torcen i tot plegat no sorgeix com s'esperava. I això és precisament el que ha passat amb Stefany. Sí, perquè la jove va acudir al 'reality' disposada a trobar la seva 'mitja taronja', però amb de moment només s'ha trobat carabasses. Exactament amb dues i bastant grans.

Les primeres carabasses per Stefany

Des de l'inici de 'La isla de las tentaciones', l'esmentada soltera es va sentir atreta per Manuel, la parella de Lucía. És més, sembla que aquest 'feeling' va ser mutu, ja que no deixaven de 'tontejar' i, a més, ell li donés les seves cites a ella sense pensar-s'ho gaire.

Ella creia que tot estava anant bé fins que va aparèixer a escena Fiama. L'arribada a la vila dels nois de l'exconcursant de la primera edició va espatllar els seus plans. I és que el gadità, quan la va veure entrar per la porta, ja no ve tenir ulls per a cap noia més. 

Stefany sentia que Fiama podia robar-li a l'andalús i va intentar jugar les seves cartes de seducció. No obstant això, va arribar tard. Sí, perquè quan ella es va llançar a besar a Manuel, aquest ja havia tingut més que paraules amb la nouvinguda. 

D'aquesta manera va ser com la barcelonina de 25 anys va rebre les seves primeres carabasses, quedant-se amb un pas de nas. 

Les segones carabasses per a Stefany

La temptadora es va sentir humiliada pels 'banyes' que Manuel li havia posat. No obstant això, va pensar que el concurs continuava i havia de buscar nova presa. I aquí, enmig d'aquesta recerca, va aparèixer Jesús, la parella de Marina.

El sevillà estava dolgut amb l'actitud de la seva noia, que cada vegada estava més a prop d'Isaac, li volia 'retornar'. Per això, quan va veure apropar-se Stefany, no s'ho va pensar. Va caure a les seves 'trampes' de manera intencionada, tot i que era el segon plat. Sí, perquè el primer havia estat Manuel.

No obstant això, en aquest cas, ni Jesús ni Stefany van demostrar molta dignitat. Es van fer creure a si mateixos que s'agradaven i així van començar a protagonitzar petons i carícies. Això sí, ningú es creia molt aquesta història perquè els seus petons eren freds. 

Però tot ha canviat fa unes hores. El sevillà, a la recta final del concurs, s'ha fixat en Lara i viceversa. D'aquí que s'hagin deixat portar. Tant és així que s'han besat i que, fins i tot, hagin dormit junts.

Ell ha estat el que, l'endemà, ha donat informat a Stefany dels fets. I la cara d'aquesta ha estat d'absoluta perplexitat. No es podia creure que, per segona vegada, li haguessin donat carabasses. Tant és així que, fins i tot, s'ha posat a plorar i a manifestar que volia anar-se'n. Lògic, a ningú li agrada ser rebutjada per segona vegada.

Per aquest motiu, la temptadora ha fet història a 'La isla de las tentaciones'. De manera inaudita, va tornar a casa havent rebut més 'banyes' que les noies que van acudir al programa amb els seus nuvis. Una cosa mai vista. Increïble, però cert.


Comentaris

envia el comentari