Leticia Sabater s'ha presentat al plató de 'Sábado Deluxe' amb la cara inflada de l'operació estètica

La surrealista entrevista a Leticia Sabater després de la mort de la seva germana

La cantant tenia previst participar a 'Sábado Deluxe' des de feia setmanes

Fa tan sols uns dies, sortia a la llum que la germana de Leticia Sabater havia traspassat després d'una llarga malaltia. Uns dies després, la coneguda cantant i presentadora s'ha assegut a 'Sábado Deluxe' amb un aspecte d'allò més lamentable.

L'autora de 'Salchipapa' 's'asseia al programa amb la cara inflada, plena d'hematomes i tirites. «He de dir que això és per les operacions que m'he fet, però en 15 dies tornarà a estar tot bé», assegurava Leticia Sabater que a més confessava que s'havia sotmès a diversos retocs estètics fa pocs dies.

Lluny de mostrar-se deprimida per la mort de la seva germana, la guanyadora de 'La casa fuerte' s'asseia al plató per parlar dels seus últims retocs estètics. L'artista ha reconegut que s'ha fet una blefaroplastia per treure's l'excés de pell de les parpelles i les bosses dels ulls i també ha ensenyat, i presumit, del seu nou somriure gràcies a les caretes de 'composite' que li ha posat el dentista.

 

«Hauré rejovenit uns 10 anys»

«Vaig agafar la portada del meu primer disc i vaig indicar que volia tenir el mateix somriure», reconeix la cantant, que també ha assegurat que «entre això i les taques de sol que m'he tret, hauré rejovenit 10 anys».

Sense dubte, Leticia Sabater és una gran seguidora dels tractaments estètics i així ho ha demostrat en diverses ocasions, especialment a través del seu compte d'instagram, on col·labora amb diversos centres d'estètica per promocionar diferents serveis.

Tot i mostrar-se d'allò més oberta i somrient, la presentadora ha volgut matitsar que estava asseguda al plató pocs dies després de la mort de la seva germana. «Aquesta és una entrevista que tenia concertada des de fa dues setmanes. L'he retardat una mica però no veia bé prolongar-ho més temps. Sóc una professional i aquest era un compromís que ja tenia», aclaraia.