Surt a la llum el complot de 'Supervivientes' a hores de la final

Hugo Sierra acusa l'organització de 'Supervivientes' d'intentar arruïnar el seu concurs

Imatge del plató durant el debat de 'Supervivientes' el 15 de març del 2020
Hugo Sierra acusa al programa de no voler que guanyi el concurs | Telecinco

Dijous passat se celebrava la semifinal de 'Supervivientes 2020', la qual culminava amb l'expulsió d'Albert Barranco, un dels ferms candidats a guanyar el reality després batre en duel amb Jorge. 

Sense concursants a causa de la quarantena de 15 dies a la qual estan sent sotmesos després d'haver arribat d'un país estranger, i sense públic, la penúltima gala de 'Supervivientes' va ser d'allò més surrealista, no només pel poc desplegament de mitjans i persones al plató, sinó per les acusacions d'un dels concursants, Hugo Sierra.

En quarantena preventiva

Els concursants van arribar a Espanya i estan passant la quarantena preventiva junts mentre finalitza el concurs en un complex hoteler als afores de Madrid. Sierra no va dubtar en demanar una habitació per a ell sol, ja que no volia dormir més amb la resta dels seus companys. Ell assegurava que aquella acció es devia a l'aclaparament i ganes d'estar sol, però els seus companys discrepaven i asseguraven que pretenia aïllar-se per fer pena de cara a la final.

Una altra de les concursants que ha tingut una actitud estranya en el seu retorn a Espanya és Ana María Aldon. Tan aviat va trepitjar terra espanyola la dona de José Ortega Cano adoptava una actitud dramàtica i intensa en assabentar-se que la seva filla, Gemma, s'havia assegut al plató de 'Dissabte Deluxe'.

Una gala molt emocionant

L'emoció, el sentiment i l'ànima l'han posat Jorge i Rocío Flores. El policia s'esfondrava després de veure els seus fills després de tres mesos a través d'un vidre i no dubtava a abraçar també a Barranco després de la seva expulsió.

D'altra banda, Rocío Flores es quedava en xoc després de veure que darrere del vidre s'amagava el seu xicot Manuel, qui mai havia aparegut en televisió. «Jo ja he guanyat», arribava a dir-li la filla de Rocío Carrasco a la seva parella després de tots els infortunis viscuts a Hondures. Tornava a emocionar-se, minuts després, amb el retrobament amb la seva tieta, Glòria Camila, a qui li agraïa el fet d'haver-la animat a participar en el concurs.

Hugo Sierra trenca l'emoció de la gala

Qui no ha deixat pas a l'emotivitat ha estat Hugo Sierra qui s'ha mostrat d'allò més fred al llarg de tota la gala. Tant és així que l'ex d'Adara Molinero no va dubtar a carregar contra l'organització per no guanyar l'última prova de líder. El que va ser guanyador de 'GH Revolution' arribava a assegurar que l'organització tenia muntat un complot contra ell perquè no guanyés l'edició. 

Tot i les queixes, Jorge i Hugo van resultar nominats i Rocío Flores i Ana María finalistes de ple dret. Caldrà esperar fins dijous que ve, 4 de juny, per conèixer al guanyador d'aquesta edició de 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari