Surt a la llum la desaparició mediàtica d'un personatge de Telecinco

La mèdium va obtenir una gran popularitat a Espanya fins que va desaparèixer de la nit al dia
Isabel Pantoja i Jorge Javier Vázquez són personatges habituals de Telecinco | Telecinco

Aquest cap de setmana tots els mitjans de comunicació s'han fet ressò de la mort de l'actriu Asunción Balaguer. En la feina de documentació per poder ensenyar aparicions de l'actriu en programes de televisió, 'Socialité' va tirar d'arxiu i va mostrar un fragment on apareixia l'actriu en el programa 'Más allá de la vida'. L'objectiu del vídeo era veure com Balaguer havia parlat del seu marit a la televisió i mostrar la seva vessant més personal. Però aquest vídeo va acabar servint per un segon motiu de cara als espectadors.

 

Després de l'emissió d'aquest, el públic va començar a preguntar-se a les xarxes socials que havia passat amb la mèdium dels famosos Anne Germain, la que durant molt de temps va co protagonitzar amb Jordi González el programa 'Más allá de la vida', on suposadament connectava als famosos amb els seus familiars que ja no hi eren.

 

Descoberta i qüestionada

L'humorista Santiago Segura va ser un dels convidats del programa. Un cop va ser sotmès a la secció de la mèdium, va expressar al presentador del programa, Jordi González, que no s'havia cregut res i que estava aportant dades molt evidents que es podien concloure del que ja se sabia fins al moment. Això es va sumar a testimonis que afirmaven que Germain, obtenia informes sobre la gent que passava pel programa per poder teixir el seu 'show' i acabar tocant la fibra als valents que se sotmetien a la seva teràpia.

 

En aquell moment Anne Germain va abandonar Espanya, el seu programa va desaparèixer de la televisió i la seva gira per teatres espanyols es va anul·lar per falta de públic, que un cop van veure la mala premsa que se li estava fent van deixar d'anar a veure-la. En l'actualitat Anne Germain segueix celebrant conferències i espectacles de vidència. També a Espanya, com per exemple a la ciutat de Vigo, on va ser-hi l'any passat.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Televisió