Antonio David i Olga Moreno no tenen intenció de separar-se

Surt a la llum el detonant de la ruptura entre Antonio David i Olga: «Ell no volia»

La parella segueix jugant a distreure amb la suposada reconciliació

Enmig dels rumors de reconciliació entre Antonio David Flores i Olga Moreno, a poc a poc anem coneixent més detalls sobre el detonant de la ruptura.

Pel que sembla, el fet que la dissenyadora concursés a 'Supervivientes'hi va tenir molt a veure. I és que segons ha revelat el periodista Miguel Ángel Nicolás, «Antonio David no volia que Olga hi anés i ella s'hi va entestar».

Això, sumat a la tensió que el matrimoni ha viscut aquests últims mesos, va provocar la separació definitiva. No obstant això, sembla que han decidit donar-se una segona oportunitat, ateses les últimes informacions.

Antonio David Flores en una connexió amb 'El programa de Ana Rosa'
Antonio David va confirmar públicament que havia trencat amb Olga | GTRES

El seu entorn proper defensa la idea que encara s'estimen, però ells continuen jugant a distreure.

«La reconciliació es farà oficial molt aviat. Han parlat moltíssim aquestes últimes setmanes. Han sospesat els pros i els contres i han escoltat el parer de Rocío i David, que no volen que es produeixi una ruptura per res del món», assenyalen.

«No en va, Olga és més que una segona mare per a ells. Ha estat present a les seves vides durant més de vint anys, des que va començar la relació amb Antonio David. No s'imaginen la idea de tenir-la lluny…», sostenen sobre l'estret lligam que uneix els fills de l'exguàrdia civil amb Olga.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Olga Moreno i Antonio David Flores segueixen vivint junts | GTRES

De moment, ells ni confirmen ni desmenteixen res, tot i que Antonio David no tanca les portes a una possible reconciliació. «Estem en procés, però he decidit no concedir entrevistes. Tot el que hagi de dir ho diré des del meu canal de YouTube».

Qui els coneix assegura que «la situació que viuen es pot definir com a crisi matrimonial. Es van donar un temps i ara sembla que tots han entrat en raó», expliquen sobre això.

«Antonio ha donat les explicacions necessàries a Olga, i ella les ha acceptat. Estem segurs que no hi haurà ruptura», remarquen.

Olga i Antonio David segueixen fent-se els 'despistats'

No és la primera vegada que algú insinua que Olga ha aguantat el que no està escrit i que precisament per això ha pogut perdonar les nombroses infidelitats d'Antonio David.

«Olga, quan parla del seu marit, ho fa amb molt de respecte i amor. M'encantaria que tornessin a estar junts, que no trenquessin el matrimoni», opinava Marta López, amiga d'Olga i excompanya seva de 'Supervivientes'.

«Vaig parlar amb ella a principis d'aquesta setmana i la vaig notar molt tranquil·la. Dubto que hi hagi terceres persones que hagin entelat el matrimoni».

«Tinc molt clar que no és de les que perdonarien una infidelitat», matisava la col·laboradora. «Ells no conceben la idea de ser una parella oberta. Ni ho són ni ho han sigut mai».

David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola
La família Flores continua estant molt unida | Cedida

No obstant això, altres persones assenyalen que Antonio David està amb una altra dona. «És possible que es vegi amb una altra persona a Madrid. Quan surti la notícia (de la confirmació de la ruptura), potser es podrà normalitzar la seva vida».

De moment, la parella continua vivint a la mateixa casa. «El que més influït en aquesta reconciliació són els fills, que no volen que se separin. Olga està tan enamorada d'Antonio David que aguanta més que una persona normal. És probable que facin una exclusiva per a explicar-ho».

Una situació que continua igual que fa dos mesos, quan va saltar la notícia. A més, Antonio David ara està totalment centrat en el seu canal de YouTube.

Primer pla d'Antonio David Flores amb mascareta
Antonio David no deixa de ser notícia, tot i haver-se allunyat dels mitjans | cedida

«Vull dir que el canal de YouTube està tenint molt d'èxit. Estic molt content. Tinc dos milions i mig de visualitzacions i convido la gent a que miri els meus vídeos».