URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Surt a la llum el nom del contagiat a 'Sálvame': com va passar

Tot apunta a una de les habituals del programa, a falta de confirmació oficial

Exterior de l'Edifici de Telecinco
Presentadors i col·laboradors de Telecinco están sent aïllats| Catalunya Diari

Telecinco està vivint un moment crític. L'amenaça de la Covid-19 ha entrat dins dels seus platós i li està causant algun maldecap al grup Mediaset

Sálvame i ‘Ya es mediodía’ han canviat de plantilla ràpidament aquesta setmana. La raó no és una altra que un possible cas de Covid-19 entre els seus col·laboradors. Tot l'equip que ha estat en contacte amb la persona o persones afectades ha de mantenir-se aïllats fins que se sàpiguen els resultats de les proves.

Això inclou, per descomptat, als presentadors. Patricia Pardo s'ha fet càrrec del magazín del migdia mentre que Kiko Hernández ha fet el propi amb el programa de la tarda.

El nom del positiu cada cop més clar

Encara que no s'ha confirmat qui o qui són els casos positius en Covid-19, tots els rumors apunten al fet que seria una única persona. Aquesta no és una altra que l'ex gran germana Marta López.

La tertuliana s'hauria sotmès a una prova PCR aquesta setmana després d'acudir al famós festival ‘Starlite’ de Marbella i hauria donat positiu en coronavirus. L'última vegada que se la veure a televisió va ser dilluns passat, on va participar en ‘Ya es mediodía’. Però cal recordar que ésuna de les col·laboradores freqüents també de les tardes de Telecinco.

Després d'aquest positiu, la preocupació en ‘Telecinco’ és màxima. I és que un sol cas pot desencadenar més contagis en un breu període de temps que podrien acabar afectant, si no es prenen les mesures oportunes, a gran part de la plantilla.

Marta López i Efrén Reyero
Marta López podría ser la contagiada de Telecinco | Instagram

De ser certs els rumors sobre Marta López, qui també hauria de tenir molta cura és Efrén Reyero i els seus contacte més directes. I és que cal no oblidar que l'ex tronista de Telecinco és la nova parella sentimental de Marta López.

Precisament, la col·laboradora i qui va ser tronista de 'Mujeres y homes y viceversa' han passat uns dies gaudint del seu nou amor a les platges de Marbella.

Ara com ara, ni la productora ni l'assenyalada s'han pronunciat sobre aquest tema per a confirmar o desmentir els rumors. Així que no queda una altra que esperar que algun d'ells prengui la paraula.


Comentaris

envia el comentari