Surt a la llum el secret que posa José Antonio Avilés en risc

El concursant de 'Supervivientes' és col·laborador de 'Viva la vida'

Violeta a 'Viva la vida'
El concursant de 'Supervivientes' és col·laborador de 'Viva la vida' | Telecinco

Si hi ha un famós que estigui ara mateix ocupant espais als programes de Telecinco, aquest no és altre que José Antonio Avilés. I és que, des que apareixia del no-res sent col·laborador de 'Viva la vida', ha generat una infinitat de notícies i informacions.

Ha estat el seu pas com a concursant per 'Supervivientes' el què l'ha convertit protagonista absolut de l'actualitat. I no només perquè dins del 'reality' ha viscut nombrosos conflictes amb els seus companys, sinó perquè estan sortint a la llum notícies que posarien en dubte la seva professionalitat i també la seva moralitat.

No només s'ha comentat que el seu títol de Periodisme és fals, sinó també que ha mentit sobre les seves suposades relacions amb famosos. Però aquí no queda tot, ja que han anat apareixent diferents persones que l'acusen d'haver-los estafat, tant amb diners com amb oportunitats laborals.

El secret d'Avilés que explicaria el seu èxit

Raúl Prieto és excodirector de 'Sálvame' i actual director de 'Viva la vida' | Cedida

Totes aquestes situacions donen protagonisme a Avilés, però acaba de sortir a la llum un detall que explicaria el seu èxit a la cadena. Ha estat la revista 'Lecturas' la que ha deixat caure que el tiet d'Avilés és Raúl Prieto, codirector de 'Sálvame' fins al 2019 i ara al capdavant de 'Viva la vida'.

Això explicaria per què Avilés, sent pràcticament desconegut per al públic, passés a ser fitxat directament per l'esmentat programa del cap de setmana. I també justificaria el perquè aquest espai es manté en silenci davant les greus acusacions que el jove està rebent.

Una venjança de 'Sálvame'?

Els rumors al voltant del jove s'han disparat de tal manera que ara es comenta també que podria haver-se convertit en l'objectiu 'a batre' per part de 'Sálvame', ja que, segons sembla, hi hauria una guerra oberta entre aquest programa i el presentat per Emma García.

Segons s'ha publicat, la marxa de Prieto a Cuarzo Producciones, deixant enrere la seva trajectòria a La Fábrica de la Tele, i el fet que s'estigui enduent a diversos col·laboradors de 'Sálvame' al programa que ara dirigeix, no ha agradat gens.

Aquesta circumstància, unida al seu suposat parentiu amb Avilés és el que, segons es rumoreja, ha propiciat que ara estigui sortint informació gens positiva del concursant de 'Supervivientes'. I és que podria haver-se convertit en la venjança de 'Sálvame' amb el seu antic director. De moment, no hi ha declaracions per cap de les parts implicades.


Comentaris

envia el comentari