Surt a la llum el 'tracte de favor' de 'Top Star' amb Isabel Pantoja

Els detractors de la 'tonadillera' asseguren que no té bona relació amb els seus nous companys

Isabel Pantoja ho té clar: sap que és una estrella. És conscient del seu poder mediàtic, i no dubta a utilitzar-lo per destrossar als seus enemics. Així que després que Kiko Rivera decidís esbudellar els seus secrets, la 'tonadillera' ha mogut fitxa. Gran part del públic estava convençut que romandria aïllada a Cantora, finca que va heretar del seu marit, una bona temporada. No obstant això, el seu deure amb el món de l'espectacle l'ha obligat a trencar el seu retir per tornar a la televisió.

Telecinco li va donar l'oportunitat de recuperar el seu regnat. Per a això, havia d'acceptar ser membre de jurat de 'Top Star', un concurs que posa preu a la veu de diferents artistes. La vídua de Paquirri va acceptar, però amb una condició: no parlar sobre la seva família. En aquesta missió compta amb el suport de Risto Mejide, un dels seus nous companys de programa. El polèmic publicista és conscient dels problemes d'Isabel, i sempre s'ha mostrat molt atent amb ella. Tot i que, segons ha sortit publicat, no seria l'única persona en fer-li la vida fàcil.

Els capricis més estranys de l'artista

La Pantoja no només és famosa per la seva forma de cantar, també és coneguda per les seves excentricitats. Quan concursava a 'Supervivientes 2019', va posar com a condició portar el tint de cabell suficient perquè la seva icònica cabellera sempre estigués perfecta. Per aquest motiu, a ningú li ha sorprès que exigís certes clàusules per participar a 'Top Star'.

No és el primer espai musical on col·labora. Després de la seva aventura selvàtica, va fitxar com a jurat de 'Idol Kids'. I, pel que sembla, aquest negoci va estar ple d'impediments. La mare de Chabelita va exigir lluir roba d'una marca concreta i, que la cadira on s'assegués, tingués un coixí especial. Les aparicions públiques d'Isabel són un èxit assegurat, pel que Telecinco sempre ha complert els seus desitjos. Els espectadors estaven desitjant tornar a veure-la. Així que la cadena ha acceptat totes les condicions de la cantant. Com s'hauran pres seus companys aquest atreviment?

La nova mà dreta de la Pantoja

Tots els moviments de la 'tonadillera' generen un gran enrenou. Per aquest motiu, no és estrany que, el seu retorn a la faràndula, estigui donant tant a parlar. Els seus detractors defensen que l'equip del programa que l'ha contractat no està a gust amb ella. Carlota Corredera, presentadora de 'Sálvame', ha desmentit aquesta notícia. La periodista gallega assegura que la direcció de 'Top Star' està encantada amb Isabel Pantoja. No obstant això, les últimes informacions, fan pensar el contrari. Suposadament, la tia d'Anabel està rebent un «tracte de favor» que ha alterat l'ànim dels seus companys.

La revista 'Lecturas' publica que la mare de Kiko Rivera, té un nou home de confiança: Alberto Dugarte. És l'estilista d'una infinitat de cares conegudes. Ha col·laborat amb personatges de la talla de Jorge Javier Vázquez o Paz Padilla. Però amb la cantant té una relació especial. Recentment, ha publicat un missatge a les seves xarxes socials molt revelador: «Feliç de treballar al teu costat. Riure i gaudir és el que ens agrada a nosaltres». Per il·lustrar aquest text, ha utilitzat una imatge que no ha passat inadvertida. Alberto maquilla Isabel amb pinzells que porten el seu nom. Tindrà aquest detall amb la resta dels seus clients?

Mentrestant, els nous companys de la 'tonadillera' semblen estar encantats amb ella. Aquest treball és molt important per a la seva salut econòmica. Doncs, segons ha sortit publicat, té un deute de 2,5 milions d'euros. Per aquest motiu, quan el seu fill Kiko va saber que tornava a Telecinco, va declarar: «Que treballi, que així em paga». Dugarte ha aconseguit que el retorn d'Isabel hagi captivat tots els espectadors. Malgrat el seu patiment, sembla estar més radiant que mai. Tot és gràcies al mestratge de la seva nova mà dreta, que està sent la seva ombra aquesta nova aventura televisiva.


Comentaris

envia el comentari