rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Surt a la llum la veritat sobre el coma d'Antonio Recio a 'La que se avecina'

Un dels creadors de la sèrie de Telecinco explica el motiu real del greu estat de salut del peixater més famós del país
Antonio Recio segueix en coma a la sèrie mentre grava una pel·lícula a la vida real   | TELECINCO

 

Uns dels pilars de 'La que se avecina' segueix inconscient i entre tubs i aparells al llit d'un hospital. El peixater més famós del país ha caigut en un coma profund i un dels creadors de la sèrie ha trencat el silenci destapant els motius reals de l'estat de Jordi Sánchez, que interpreta Antonio Recio, en la ficció. 

 

En un format que fa del drama una comèdia, aquesta vegada la tragèdia és tan seriosa que fins i tot la comunitat de veïns troba a faltar l'home que sempre busca embolics. Un camió de la seva pròpia empresa majorista, la Percebesa, atropellaria un dels personatges preferits dels seguidors de 'LQSA', enviant-lo de cap a l'hospital, en estat greu, amb un traumatisme cranioencefàlic. Però per què Antonio no es desperta? Sembla que té a veure amb un contratemps de l'exterior: està gravant una pel·lícula.

 

 

 

«Fem el que ens dona la gana»

Com bé resumeix Alberto Caballero, a vegades les sèries s'han d'adaptar a la vida real dels actors i actrius i dirigir la trama cap a una banda o altra en funció dels imprevistos. El guionista aprofitava també per insistir que les desbaratades trames no corresponen a un esgotament d'idees, sinó a què, simplement, «fan el que els dona la gana»

 

 

 

També et pot interessar...

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris