YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alba Carrillo va intentar ser presentadora del programa 'Cámbiame'

'Socialité' ha mostrat les imatges del càsting que va realitzar Alba Carrillo i també la concursant de 'GH VIP' Irene Junquera

María Patiño se'n burla del càsting d'Alba Carrillo per esdevenir presentadora de 'Cámbiame'
María Patiño se'n burla del càsting d'Alba Carrillo per esdevenir presentadora de 'Cámbiame' | TELECINCO

El programa ‘Socialité’ de Telecinco revelava aquest cap de setmana el passat professional de dues de les actuals concursants de ‘GH VIP’: Irene Junquera i Alba Carrillo. Concretament, el programa treia a la llum un càsting que van realitzar ambdues col·laboradores amb la finalitat de presentar el programa 'Cámbiame', que finalment es va quedar a Marta Torné com a presentadora de l’espai. 

La cosa és que en les imatges que va mostrar ‘Socialité’, es veia clarament que ni Alba ni Irene van tenir el seu millor dia durant aquella prova, en què a causa dels nervis no van estar a l’altura de la situació.

María Patiño se'n burla del càsting d'Alba Carrillo

María Patiño no va poder aguantar-se el riure després de veure les imatges i fins i tot va fer broma de l’intent d’Alba Carrillo d’esdevenir presentadora: «No m’agrada riure-me’n, però me’n ric perquè a mi l’audiència m’ha permès evolucionar i aprendre i m’han perdonat errors, però Alba Carrillo no sé si ho pot solucionar només amb pràctica. Presentar no és gens fàcil. És una tècnica que la pràctica et permet anar millorant. Però per llegir el 'cue' l’has de fer teu. És complex», argumentava la presentadora.

 

Irene Junquera en el càsting de 'Cámbiame'
Irene Junquera en el càsting de 'Cámbiame' | TELECINCO

 

Així doncs, sense embuts, María Patiño va qualificar a Alba Carrillo amb una nota de ’0.5’, tot i que després va voler recapacitar una mica: «M'he passat. A Alba la veig amb força i amb presència, però  no com a presentadora», va sentenciar Patiño.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari