Susanna Griso en un programa en directo de 'Espejo Público'

Susanna Griso: les seves dades més sorprenents i poc conegudes

La presentadora d'Espejo Público és una de les cares més populars de la tele. Tanmateix hi ha dades més desconegudes sobre ella que et revelem

Susanna Griso és una de les dues reines dels matins televisius a Espanya. Ella i Ana Rosa Quintana es disputen, setmana rere setmana, l'interès de l'audiència amb els seus programes d'actualitat i debat del matí. 

Griso, nascuda a Barcelona el 1969 és periodista i inicialment volia dedicar-se a la premsa escrita, ja que tenia molta por a parlar en públic. Després de començar la seva carrera en diversos mitjans de comunicació de Catalunya, el 1998 va començar a treballar a Antena 3.

Ha presentat els informatius al costat de Matías Prats i des de 2006 presenta 'Espejo público', programa que presenta actualment.

A continuació revelem algunes dades poc conegudes de la presentadora catalana perquè la coneguis millor.

1) Tres cantants espanyols preferits

És fan absoluta d'alguns cantants espanyols. David Bisbal, Carlos Baute i de Huecco. La presentadora els segueix en xarxes socials i també musicalment.

2) La seva vocació com a actriu

A més de presentar programes de televisió, Susanna també ha demostrat la seva vocació com a actriu. Ha aparegut en diverses sèries de televisió al llarg de la seva trajectòria. Han estat aparicions puntuals en algun capítol, però entre elles hi ha 'La casa de papel', 'Física o Química' y 'Aquí no hay quien viva'.

3) Una sorpresa que la va deixar muda

Susanna Griso va començar la seva carrera a Catalunya. Quan va fer el salt a Antena 3, no li van dir qui seria el seu company per presentar els informatius. Quan va saber que era Matías Prats, abans de començar, va estar 15 dies tan impactada que no aconseguia dir absolutament res fora de guió.

4) Les riques arrels familiars

És la petita de set germans que "la picaven sense parar", segons paraules de la mateixa presentadora. Filla d'una família rica, la seva mare, Montserrat Raventós, havia nascut a la masia de Can Codorniu, bressol del famós cava. 

5) Dos germans morts tràgicament

Susana ha vist morir dos dels seus germans. Una d'elles, va morir el 2019 a causa d'un infart sobtat. Griso estava en directe a Espejo público quan va saber la trista notícia.

L'altre germà seu va morir de sida.

6) Divorci i nova parella a la vista

Divorciada de Carles Torras, és un periodista català, obertament independentista i cap de Magnolia, una de les productores televisives més importants d'Espanya. Té tres fills amb Susana, però ja estan definitivament separats. Ella està refent la seva vida amb un altre català, Joaquim Güell, financer i exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo.

7) El 'quart fill' de Susanna Griso

Susana té tres fills. La menor d'ells és una nena que Susana va adoptar a Costa de Marfil. Des de fa un temps, la catalana ha 'adoptat' també a Koudos, un fill d'acollida que és el seu 'quart fill'.

8) Del lavabo a plató en pocs segons

Es va quedar tancada en un bany pocs segons abans de començar l'informatiu en directe. Després d'una intensa lluita amb la porta, finalment la van haver d'enderrocar i va entrar directament a plató, tot i els nervis pel contratemps. Els espectadors no es van adonar de res.

9) La seva misteriosa cicatriu al colze

Susanna té una cicatriu al colze dret. Se la va fer de petita quan va saltar d'un cotxe en marxa. Li encantaven les pel·lícules de James Bond i ella mateixa es creia amb possibilitats d'arribar a ser espia.

Els seus pares es van espantar moltíssim.

10) El sou milionari de Susana Griso

És una de les presentadores més ben pagades de la televisió. El seu sou se situa al voltant dels dos milions d'euros per temporada. A més Griso inverteix periòdicament en immobles i locals comercials per augmentar els seus guanys econòmics.