Muntatge fotogràfic d'Ana Rosa Quintana i Susanna Griso.

El gest lleig de Susanna Griso a Ana Rosa Quintana en directe

Susanna Griso maneja informació rellevant sobre Ana Rosa Quintana

Susanna Griso, presentadora i periodista, fa molt de temps que treballa a la televisió i s'ha guanyat l'afecte dels espectadors. Comparteix el seu regnat televisiu amb una altra gran comunicadora: Ana Rosa Quintana, que actualment lluita contra un càncer de pit que l'ha obligat a abandonar el programa durant un temps.

La periodista és conscient que 'Espejo Público', programa que presenta amb gran èxit als matins d'Antena 3, corre perill. S'enfronta diàriament a 'El programa de Ana Rosa', un espai que regna durant la seva franja horària i que ha aconseguit ser un referent. Entre elles són conscients que són competència, però tenen una relació estupenda.

Primer pla de Susanna Griso.
Susanna Griso triomfa als matins d'Antena 3. | GTRES 

Quan Susanna es va assabentar que Ana Rosa s'havia de retirar un temps, va fer unes declaracions que van emocionar tothom. Sent un gran respecte professional per la reina de Telecinco, encara que alguns mitjans estan entossudits a enfrontar-les. És cert que no són amigues íntimes, però sí que gaudeixen d'un vincle especial perquè totes dues comparteixen les mateixes inquietuds.

Encara que Ana Rosa estigui retirada del focus mediàtic, no ha deixat de treballar perquè és una dona forta i lluitadora. L'únic que ha fet ha estat desaparèixer de la televisió, ja que té un gran compromís amb el públic i vol donar-ho tot. Segons ha sortit publicat, continua treballant a la seva productora i segueix al capdavant de projectes molt importants.

Susanna ha protagonitzat un moment a 'Espejo Público' que passarà a la història de la televisió, però que no ha agradat gens a molta gent. Un convidat del programa l'ha confós amb Quintana i la presentadora ha fingit un desmai. Ho ha fet amb humor, ja que sempre s'ha caracteritzat per ser una persona divertida, però els espectadors li han donat un avís.

Susana Griso té informació sobre Ana Rosa Quintana

Susanna ha rebut moltes crítiques perquè alguns espectadors de 'El programa de Ana Rosa' pensen que ha tingut un detall poc oportú. Els seguidors de 'Espejo Público' no estan d'acord amb aquesta teoria i pensen que no cal descontextualitzar certs atreviments. Griso mai ha volgut ofendre ningú, simplement ha intentat ser graciosa.

Ana Rosa continua recuperant-se en la discreció més absoluta i el seu estat de salut és un misteri. No obstant això, la gent que treballa a la televisió sí que saben com es troba, ja que ella és força clara i sincera. Griso és una de les persones que està al corrent dels problemes de Quintana, encara que mai no filtrarà dades compromeses.

Els espectadors de 'Espejo Público' estan cansats que certes persones alimentin una guerra que no existeix. És clar que hi ha dues reines del matí, cadascuna amb les seves virtuts i el seu exèrcit de defensors, però totes dues són igual de vàlides. Els experts en televisió consideren sorprenent que hagin aconseguit conviure tan bé durant tant de temps.

Primer pla de Susanna Griso.
Susana Griso manté un contacte estret amb Ana Rosa Quintana. | GTRES 

Susana Griso manté un contacte estret amb Ana Rosa

Segons la gent que hi ha treballat, Susanna és una dona molt compromesa i està pendent de tots els seus companys. Considera que Ana Rosa Quintana és un membre més del seu equip, encara que treballin en programes diferents. Totes dues es dediquen a la informació i a l'entreteniment, cosa que els ha unit en una carrera que sembla no tenir fi.

Les presentadores gaudeixen d'un enllaç molt especial i, de fet, fonts properes asseguren que parlen de manera contínua. Totes dues tenen a l'esquena una trajectòria brillant i l'èxit uneix molt. Tot i això, els seguidors de Quintana semblen fer molt més soroll.