Susana Molina confessa la pitjor part de la seva malaltia després de 'La isla'

Susana Molina aborda el tema de la seva ansietat

Gonzalo i Susana durant la seva ruptura televisada a 'La isla de las tentaciones'
Susana parla sobre el transtorn d'ansietat | Cedida

'La isla de las tentaciones' s'ha convertit en la gran revelació televisiva dels darrers mesos. Susana Molina ja no omple els titulars pels seus afers romàntics amb Gonzalo Montoya o per la seva possible relació amb el cantant Cepeda, sinó que ara ho fa per la seva perillosa malaltia: l'ansietat.

La murciana s'ha confessat al seu canal de Mtmad, on ha estat totalment sincera i ha aprofitat per desmentir alguns falsos rumors que han sorgit, en diversos mitjans de comunicació, sobre la seva malaltia. «En alguns casos no s'ha dit la veritat, per això ara em ve de gust asseure'm i parlar bé del tema», declarava l'exconrusant. Dit i fet, va dedicar dos vídeos a un tema que condiciona la seva vida personal.

Durant dotze minuts -dos vídeos de sis minuts- Susana ha volgut aprofundir en un tema que, tot i que és molt comú, no s'acostuma a verbalitzar per por al rebuig o a l'estigmatització. «Digueu-ho sense vergonya perquè és una malaltia que cada cop té més gent», començava la murciana.

L'origen de la malaltia de Susana

D'altra banda, Susana assegura que la malaltia ha acabat per afectar el seu dia a dia, fins al punt que te certa por a conduir o anar de compres arran d'alguns episodis de desagradables. Tal com explica l'exconcursant, tot va començar en una discoteca durant una nit d'estiu, quan es va desmaiar. «Va ser bastant traumàtic perquè quan em vaig despertar Gonzalo plorava i jo tenia sang a la boca», ha confessat.

Susana assegura que aquell episodi en concret l'ha marcat molt. «Si arribo a agafar el cotxe en aquell moment, podria haver matat algú, i després de pensar això em va agafar por a conduir. No podia dutxar-me sola o anar de compres», declara.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari