IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Susanna Griso, absolutament impressionada amb els equilibris de l'acròbata sexual 'Carmen Snake'

La presentadora catalana d''Espejo Público' va preguntar: «Es treu un metre de xoriço?»

Imagen de Susanna Griso en la presentación del programa
Susanna Griso, després de l'acció de 'Carmen Snake' | Cedida

El grup Izquierda Unida va denunciar a principis de setmana un cartell que s'havia penjat a Lepe, Huelva, a causa de l'escatologia i el pudor que asseguraven que transmetia la imatge. ‘Carmen Snake’, la protagonista de l'anunci, no s'ha arronsat i ha volgut reivindicar la seva extranya professió: acròbata vaginal

L'acròbata, de fet, va servir-se del programa 'Espejo Público’ per assegurar: «L'anunci que volen retirar no transmet absolutament res sobre sexe». En aquest sentit, l'autodenominada ‘artista del nu’ sol·licitava que es retirés la petició, en explicar que no feia res dolent. 

La càrrega sexual del cartell, clau de la denúncia


«La càrrega sexual és massa explícita», reivindiquen des del grup que presideix Alberto Garzón al Congrés dels Diputats espanyol. El grup, al fil de la crítica, prosseguia al·legant que la imatge difonia certs valors masclistes i que, per això, mateix el cartell havia de ser retirat immediatament.

‘Carmen Snake’, però, no s'ha arronsat després de la petició i va assegurar al programa de la presentadora catalana, Susanna Griso, que, segons ella, «la gent relaciona el despullat amb la pornografia, el sexe o la prostitució». Quelcom que, segons 'Carmen Snake', «no és així».

Assegura que pot arribar a treure «metres de xoriço»

«Em passo el foc pel cos, ballo amb serps, em trec fins a 45 metres de mocadors de la vagina i, fins i tot, un metre de xoriço. Així puc destacar creant un efecte teranyina, tot i que també obro botelles», va explicar davant la mirada atònita d'una Susanna Griso, que no podia donar crèdit a allò que estava veient. 

Susana Griso, impressionada 

Ràpidament, la presentadora catalana va reaccionar a la frase de Carmen per preguntar: «Es treu un metre de xoriço?». La pregunta de Griso no va fer res més que encetar els somriures de molts dels seus col·laboradors que miraven, amb certa impressió, el relat sobre les habilitats de ‘Carmen Snake’.


Comentaris

envia el comentari