Imatge de Susanna Griso

Susanna Griso, polèmica: ataca un programa estrella de Mediaset

La periodista qualifica de 'sexistes' a programes de 'Mediaset' com 'MYHYV'

Susanna Griso ha atacat aquesta setmana a 'Espejo público' a aquells programes que qualifica de «sexistes». La periodista i presentadora d'Antena 3 acusava així als programes de parelles de televisió com 'Mujeres, Hombres y Viceversa (' MYHYV ')' durant un espai de xerrada amb la mediàtica sexòloga Lorena Berdún.

Susanna Griso ha opinat sobre la manca de referents correctes dels joves en el sexe

Berdún és un dels fitxatges més destacats d'aquesta temporada i va un cop a la setmana al programa de Griso per parlar de temes que tenen a veure amb el sexe. Aquesta setmana es parlava sobre l'auge de «les bandades sexuals» i es preguntava què està fallant en l'educació sexual dels joves que realitzen aquest tipus de violacions grupals. Susanna Griso i Berdún han opinat sobre la manca de referents correctes dels joves en el sexe.

«No hi ha una bona educació sexual a la gent jove», apuntava la sexòloga, qui afirmava que no només l'accés a la pornografia a través dels dispositius mòbils és una de les raons. A més, Griso assegurava que «la iniciació al sexe ara mateix és als onze anys, iniciació, entenent, que és veure vídeos», aspecte que Berdún veu «perillosíssim perquè un nen no té la ment desenvolupada com per entendre què és la sexualitat i com es desenvoluparà».

«Tenen comportaments que veuen i diuen: ostres, doncs, així és com es relaciona una parella»

«En televisió hi ha programes en els quals conviuen en una casa o programes on es coneixen parelles. Encara que aquests nens no vagin a accedir a aquest programa en concret, quan els dónes un mòbil, tens memes, vídeos, resums... Tenen comportaments que ells veuen i diuen: ostres, doncs, així és com es relaciona una parella», prosseguia Berdún, posant el focus en programes de 'Mediaset' encara que sense arribar a anomenar-los.

Griso sí que opinava de forma més contundent i deia que «són comportaments molt sexistes de tronistes, de noies triant a un noi, de nois triant a una noia», sentenciava la presentadora de 'Espejo público' en una cita directa al programa de Cuatro que ara presenta Jesús Vázquez , 'Mujeres, Hombres y Viceversa ('MHYV')'.