Susanna Griso, amb un primer pla on se la pot veure somrient.

La catalana Susanna Griso atura el seu programa per parlar de l'estat d'Ana Rosa

La presentadora de 'Espejo Público', Susanna Griso, li envia un missatge a Ana Rosa Quintana

Aquest dijous passat, Susanna Griso  ha aprofitat davant les càmeres per enviar un missatge especial a la seva companya Ana Rosa Quintana. La presentadora d'Espejo Público ha patrocinat l'obra titulada Operación Kazán, el nou llibre del seu fidel amic Vicente Vallés.

A més, en la presentació d'aquesta novel·la ha coincidit amb excompanys de feina que feia temps que no veia. «Em fa molta il·lusió perquè estic veient tots els editors de notícies d'Antena 3. Però d'ara i d'abans, quan jo vaig entrar a la casa», ha explicat Susanna.

Susanna Griso a la televisió
Susanna Griso presenta el llibre de Vicente Vallés | Antena 3

Després que la reportera va ser preguntada sobre si el llibre de Vallés és un bon regal, la presentadora no ha dubtat a recomanar-ho pel dia de la mare.

«He de dir que he gaudit moltíssim de la lectura del llibre perquè és apassionant i premonitori de tot el que estem vivint», deia la col·laboradora d'Espejo Público. «És un bon regal per a les mares i perquè el llegeixin també els pares», afegia.

Susanna s'alegra moltíssim de l'última notícia

Tot i la rivalitat entre les dues periodistes per treballar en diferents cadenes, Susanna Griso ha deixat de banda l'enfrontament televisiu per mostrar el seu suport a Ana Rosa. «Aprofito per enviar-li un petó enorme des d'aquí i desitjar-li la millor de les recuperacions», deia. Tot seguit, feia un petó a la càmera com a mostra d'afecte.

La col·laboradora de Telecincos'ha sotmès a una cirurgia estètica a causa de les conseqüències físiques del tractament contra el càncer. Així mateix, ella ha tranquil·litzat a la premsa dient que l'operació havia anat fenomenal.

El seu confident, Joaquín Prat, va confessar que s'alegrava molt que la malaltia no l'hagués afectat en el seu estat d'ànim. «Està espectacular, sembla que no s'ha sotmès a aquest tractament de quimioteràpia. La brillantor dels ulls i l'actitud és inalterable», va explicar el presentador fa setmanes.

L'esperat retorn a Telecinco és molt a prop

De la mateixa manera, Ana Rosa Quintana es va acomiadar de l'equip tranquil·la perquè els especialistes li van dir que el càncer estava localitzat i no tindria gaire complicació.

Ana Rosa Quintana amb Susanna Griso
Susanna Griso se n'alegra de la recuperació d'Ana Rosa Quintana | GTRES

Segons El Confidencial Digital, la presentadora del programa de Telecincotornaria al món laboral al setembre. La cura del càncer és favorable i, per això, els metges li han donat el vistiplau per tornar a treballar.

Aquesta notícia ha arribat als seus companys, que sempre li han enviat missatges de suport des que es va conèixer el motiu de la baixa. Després d'escoltar aquesta novetat, no han deixat de pensar en l'esperat retorn de la periodista.

La mort de Juan Diego, afecta a tothom

Susanna Griso ha recordat a l'actor Juan Diego, que va morir el 28 d'abril passat. «El vaig entrevistar en alguna sèrie d'Antena 3, a Los hombres de Paco, i en alguna pel·lícula. Era fantàstic», ha explicat la col·laboradora.

Susanna Griso emocionada
Susanna Griso, trista per la mort de Juan Diego | Antena 3

«Era políticament molt correcte, deia sempre el que pensava i era molt honest amb els seus personatges. Molt estimat per tots, sobretot, per Atresmedia, on ha deixat uns treballs excel·lents», ha dit Susanna Griso sobre l'actor.

Encara que no ha estat l'única que s'ha volgut acomiadar en públic. Les xarxes socials s'han acomiadat de Juan Diego a través de missatges de dol. Sens dubte, l'actor ens ha aportat escenes meravelloses que es quedaran per sempre en la història del cinema espanyol.