Susanna Griso a 'Espejo Público'

Susanna Griso, desolada per haver d'acomiadar-se d'una persona propera: «Marxa»

Susanna Griso torna a la feina lamentant l'absència d'una gran amiga

Susanna Griso ha posat fi a les seves vacances preparant la seva tornada a la feina. Encara queden dies perquè la catalana es posi al capdavant de la nova temporada, però ja ha trepitjat les instal·lacions d'Atresmedia.

Dilluns 6 de setembre Griso encararà una altra etapa més de Espejo Público. Una etapa plena de canvis on les absències ja comencen a ser notables. Si fa mesos es coneixia la marxa d'Alfons Egea, ara una altra de les cares més reconeixibles diu adéu.

Susanna Griso ha compartit la seva tornada a Antena 3 on la podem veure posant-se al dia. Durant el seu descans estival, ha estat Lorena García l'encarregada de substituir-la i ara toca tornar a la feina.

Susanna Griso lamenta l'adéu d'una gran amiga

La tornada a la rutina pot suposar un amarg moment per a aquells que tornen de les vacances. Però si a aquesta tornada se li afegeix haver de fer-ho amb absències, encara costa més.

Això és el que li ha passat a Griso només començar les reunions preparatòries per a la seva tornada a Espejo Público. El programa matinal d'Antena 3 començarà una nova temporada amb canvis que ja comencen a notar-se.

Un nou plató donarà la benvinguda als veterans col·laboradors i a aquells que s'incorporaran a l'equip. Entre els que sempre han estat al costat de Susanna, una absència pesarà més que una altra.

Es tracta de Cuca Sales, una de les companyes de la presentadora a la qual ha fet homenatge a les seves xarxes socials. Al costat d'una instantània on veiem Susanna i Cuca en una cafeteria, la catalana s'acomiada amb un preciós missatge.

«Se'ns en va d'Espejo Público una de les millors companyes que he tingut», comença dient lloant la seva companya. «Et trobarem molt a faltar, amiga. T'estimo Cuca Sales», finalitza.

Cuca respon emocionada al missatge de Susanna

El missatge de Susanna no ha passat desapercebut per a aquells companys que desconeixien la notícia. Nombrosos missatges se sumaven al comiat, ja que Cuca ha estat una de les cares més significatives del programa.

Les paraules de la periodista han arribat fins a les oïdes de la seva protagonista que ha agraït amb emoció tot l'afecte d'aquests anys.

«Estic esglaiada amb tanta mostra d'afecte», comença dient. «Susanna, ha estat un honor i un plaer compartir treball i vida a Espejo Público», afegeix. Cuca explica que no abandona la cadena i que només canvia de format.

A partir d'ara serà una de les cares que formen l'equip dels Informatius.

Tot a punt per començar la nova temporada

Antena 3 ja ha començat a promocionar la nova temporada d'Espejo Público.Atresmedia vol posar-li les coses difícils a Telecinco i per això ha fet notables canvis. El duel de reines dels matins començarà dilluns 6 de setembre amb la reincorporació d'Ana Rosa Quintana.

Per això, el compte oficial de Twitter del grup audiovisual ja ha emès la promoció. «L'actualitat es reflecteix a Espejo Público», encapçala el vídeo de 20 segons. Les últimes notícies d'actualitat completen l'anunci que finalitza amb l'aparició de Susanna Griso i la seva reincorporació.

Tot i que la presentadora ha estat absent des de principis de juliol, va fer una pausa a les seves vacances. Griso va decidir aparèixer un dia al seu programa per entrevistar Antonio Banderas per la XII Edició de Festival de Starlite.

Després d'aquesta aparició, la catalana va continuar gaudint del seu merescut descans realitzant turisme nacional. Gràcies al seu compte d'Instagram l'hem pogut veure recorrent Menorca o desconnectant a La Graciosa, el seu paradís particular.