A Susanna Griso se li despulla un entrevistat

La periodista catalana viu un dels moments més surrealistes de la seva carrera

Susanna Griso durant el programa d'Espejo Público | Antena 3

En l'actualitat, Susanna Griso és una de les presentadores més consagrades de la televisió a Espanya. La periodista catalana està passant per moments personals delicats a causa de la mort de la seva germana. Malgrat això, la presentadora d'Espejo Público continua amb la seva feina on ha patit un dels moments més estranys de la seva carrera, veient com un entrevistat es despullava en directe.

L'entrevista més surrealista de Susanna Griso

La presentadora catalana s'ha enfrontat a situacions d'allò més tibants amb els seus convidats o fins i tot ha plantat cara a molts polítics importants del país. El que mai li havia passat en directe és que un entrevistat se li despullés. Això li ha passat amb una entrevista a l'advocat d'un camioner al qual han obligat a retirar les fotografies de dones nues del seu camió.

Susanna Griso durant el programa amb Santiago Abascal
A Susanna Griso se li despulla un entrevistat | Antena 3

 

L'advocat Javier Fernández es despulla en directe

L'home va fer oïdes sordes als precs de Griso i es va quedar sense roba, davant l'atònita mirada de la periodista. L'advocat Javier Fernández és el defensor del camioner al qual un jutge ha obligat a retirar uns vinils amb dones nues dels seus 19 camions per vexar la imatge de les dones i encoratjar l'estereotip de dona objecte. Com a protesta, l'advocat ha decidit treure's la roba en directe per a defensar al seu client al·legant el seu dret a la llibertat d'expressió.

Susanna Griso es queda impactada

La catalana ha viscut un dels moments més incòmodes de la seva etapa com a presentadora. La conductora del matinal d'Antena 3 ha quedat totalment sorpresa en veure com aquest advocat ha sigut capaç de despullar-se la roba amb l'objectiu de defensar el seu client.

Susanna Griso impactada viu un dels moments més surrealistes de la seva carrera | Cedida

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari