Susanna Griso, blanca: El que li acaba de diagnosticar un metge en directe

La presentadora va ser la protagonista d'un distès moment a 'Espejo Público'

Susanna Griso manté una trucada de vídeo amb el doctor Fuertes Rocañín a 'Espejo Público'
El doctor Fuertes crida a Susanna Griso «psicorígida» | antena 3

L'esbroncada que Susanna Griso li va dedicar al seu company Gonzalo Bans després que aquest es creués davant de la càmera, va convertir a la presentadora en la protagonista d'un divertit moment: «T'acabes de creuar davant de la càmera. T'has quedat a gust, veritat?» li recriminava la catalana en un to amable i divertit.

«El que ens passa als dos és que som molt primmirats» continuava dient Susanna, donant peu a què l'equip d''Espejo Público' bromegés amb la situació: «Jo, que ja ho sóc, m'he trobat amb algú que és la forma de la meva sabata perquè si jo dic una cosa, ell diu que no i afegeix que hi ha una clàusula que posa això altre» confessava entre rialles la presentadora.

Però el que va deixar sense paraules a Susanna va ser l'inesperat comentari que el doctor José Carlos Fuertes Rocañin, col·laborador habitual de l'espai d'Antena 3, va exposar així que va entrar en directe per videotrucada: «Sou excessivament perfeccionistes i primmirats, fins i tot jo diria que una mica rígids, molt estrictes, i us agrada que tot discorri pel camí de la pseudoperfecció».

Després d'aquesta afirmació, la presentadora es va quedar sorpresa, sense poder articular paraula, i el doctor s'afanyava a aclarir les seves paraules assegurant que no havia dit «cap cosa negativa», ja que «la psicorigidesa és també equivalent a tenacitat, constància, paciència, fins i tot que va de la mà del rigor».

A ulls de Fuertes Rocañin, «no és un concepte tan pejoratiu o tan negatiu, el que passa que tot depèn de com ho vulguem enfocar». Alfonso Egea aprofitava el moment per fer broma amb el diagnòstic del doctor i li deia a Susanna que era «una psicorígida». Per la seva banda, la presentadora acceptava l'explicació del doctor, tot i que encara es mostrava una mica reticent: «Bé, no em tenia jo per psicorígida, però si cal definir-se com a tal...» deia entre rialles.


Comentaris

envia el comentari