Susanna Griso, amb un primer pla on se la pot veure somrient.

La catalana Susanna Griso fa enfadar la seva parella per les seves paraules en directe

La presentadora ha estat molt criticada a les xarxes socials

Susanna Griso és una de les professionals més importants de la televisió. Presenta Espejo Público des del 2006 i l'audiència no deixa de créixer.

Tot i que sap que aquest èxit tindrà un final, la presentadora no deixa de ser el centre d'atenció amb les informacions que es donen al programa.

Tot i això, malgrat tanta fama, hi ha alguna cosa que als espectadors d'Antena 3 se'ls escapa: la seva vida privada. Si hi ha alguna cosa que caracteritza a Susanna, és de ser molt gelosa de la seva intimitat.

La vida privada i desconeguda de Susanna Griso

Es va fer oficial la seva separació amb Carles Torras després de 23 anys de matrimoni i se sap que té quatre fills, dos biològics, una adoptada i un altre d'acollida.

A més, es rumoreja que la presentadora d'Espejo Público manté una relació sentimental amb Joaquín Güell. Empresari i exmarit de la diputada del PP, Cayetana Álvarez de Toledo.

Susanna Griso i Joaquín Güell han estat enxampats al Marroc
Susanna Griso passejant amb la seva parella, el director Joaquín Güell | GTRES

«Em somriu la vida que ja és molt», deia fa unes setmanes la mateixa Susanna Griso als mitjans de comunicació.

Tot i que ha protagonitzat més d'una portada a les revistes del cor, la presentadora no ha confirmat ni desmentit res.

Igual que moltes de les seves companyes de professió, tot i estar en el punt de mira, sap molt bé com distreure a la gent. Tot i això, en les últimes hores, Susanna està sent molt criticada a les xarxes socials i tot per culpa de la seva feina.

Susanna Griso fica la pota

Acostumada a entrevistar molts famosos, Susanna Griso mai s'hauria imaginat que el president del Govern acceptés seure amb ella.

No obstant això, aquesta entrevista que prometia ser la millor, va acabar sent la pitjor per a Susanna. I no perquè anés Pedro Sánchez al seu plató, sinó per la manera en què va tractar el president del Govern.

La pitjor entrevista de Susanna Griso

La major part del públic no li va agradar com Susanna Griso va fer l'entrevista. Després que el president de Govern toqués temes polèmics com el preu de la llum o els casos de corrupció d'Ayuso, les xarxes cremaven.

Molts estaven d'acord que Susanna Griso havia estat massa callada amb Pedro Sánchez. «Susanna Griso rendida a Sánchez», «Susanna bavejant per Pedro Sánchez», «Susanna Griso, massatgista», eren alguns dels missatges que es llegien en xarxes socials.

La periodista, acostumada a aquestes crítiques, no ha contestat cap dels missatges. Encara que, per més que ho negui, no hi ha dubte que aquesta entrevista ha marcat un abans i un després a la seva carrera periodística.

Susanna Griso i el seu problema per dormir

És bo que professionals com Susanna Griso normalitzin certs temes, i això mateix ha fet la presentadora. Ha tret a la llum un problema que té i que la preocupa bastant.

La periodista va explicar que tenia greus problemes a l'hora de dormir. Va dir, a més, que no té més remei que prendre's medicaments per poder descansar.

Susanna Griso emocionada
Susanna Griso parla públicament dels seus problemes per dormir | Antena 3

▶️ Susanna Griso se sincera y admite el problema que sufre cada día

«Jo consumeixo grans dosis de melatonina. I ho faig per prescripció mèdica», confessava en ple directe. I el més curiós és que no és la primera vegada que ho fa.

Susanna explicava a la revista Hola! que «dormo poc i malament». «M'imagino que m'agrada molt la informació, m'agrada molt el que faig i aquest és la dosi diària que tinc. La passió et permet aguantar la manca de son i de menjar», deia.