Susanna Griso, bombardejada a crítiques per una foto molt polèmica

Els comentaris de la presentadora d 'Espejo Público' no han passat desapercebuts a les xarxes socials

Imatge d'arxiu de la presentadora d'Antena 3 Susanna Griso
Susanna Griso rep dures crítiques després de parlar sobre una foto de Pablo Iglesias | Antena 3

La presentadora d' 'Espejo Público', Susanna Griso, ha tornat a generar polèmica entre els usuaris de les xarxes socials després de criticar en directe una fotografia publicada per Pablo Iglesias al seu perfil de Twitter. El vicepresident segon del govern va compartir una imatge on es podia veure a la ministra de treball, Yolanda Díaz, i la ministra d'Igualtat, Irene Montero, amb una actitud poderosa als passadissos del Senat. 

«Cal canviar el govern del nostre país»

Amb el títol «Gimmie tha power» (dona'm el poder), Pablo Iglesias publicava la imatge que es va transformar en polèmica al programa matinal d'Antena 3. «Estic veient la lletra de la cançó 'Gimmie tha power' i diu: La policia t'està extorsionant, però ells viuen del que tu estàs pagant. I si et tracten com un delinqüent, no és culpa teva, dona-li gràcies al regent», començava analitzant Susanna Griso. 

«Cal arrencar el problema d'arrel i canviar el govern del nostre país. A la gent que està en la burocràcia, a aquesta gent que li agraden les engrunes. Jo per això em queixo i em queixo, perquè aquí és on visc i no sóc un covard», acabava de llegir la presentadora. «La semiòtica que li esteu traient al tuit...» manifestava la col·laboradora Luz Sánchez-Mellado. «Gimmie tha power ho ha posat ell, eh?» es defensava Susanna.

Per tal d'acabar amb la polèmica i treure la doble interpretació que s'estava fent al tuit del vicepresident a 'Espejo Públic', Sánchez-Mellado assegurava que «és un crit d'apoderament». «Aquí no es dóna puntada sense fil», comentava un altre col·laborador, «i menys si és Pablo Iglesias», afegia la presentadora. 

Una altra de les tertulianes que es trobava al plató en aquell moment, Carmen Morodo, va assenyalar una altra interpretació de la fotografia de Susana Díaz i Irene Montero. La col·laboradora va fer referència al cas del mòbil robat de Dina Bousselham, assegurant que «cal lligar-la amb el discurs que han preparat per presentar-lo com la gran víctima d'una operació dels poders i les clavegueres de l'Estat».

Pablo Echenique critica a Susanna Griso

Aquesta anàlisi al tuit de Pablo Iglesias per part de Susanna Griso i la resta de col·laboradors va provocar comentaris de tota mena a les xarxes socials. Inclús Pablo Echenique va sortir en defensa del vicepresident i va carregar contra el programa: «La palla mental que s'han de fer amb el tuit de Pablo Iglesias que no té res, amb Susanna Griso llegint una lletra de Molotov, per acabar defensant les clavegueres i a un mafiós empresonat. Delirant. Tot val contra Pablo Iglesias i Podemos. Inclòs el surrealisme».


Comentaris

envia el comentari