Primer pla de Susanna Griso.

Susanna Griso i la seva foto acompanyada de la qual tothom en parla

Susanna Griso ha generat molts comentaris a les xarxes

Susanna Griso, de 52 anys, és molt discreta pel que fa a la seva vida personal, però això no evita que puntualment sigui notícia. I això és el que ha passat ara. En concret, avui és protagonista d'una revista del cor després d'haver estat enxampada a la platja amb bona companyia, la del seu xicot.

L'empresari Joaquín Güell, de 54 anys, és amb qui protagonitza l'esmentat reportatge. Amb aquest deixen clar que han superat tots els alts i baixos de la seva relació.

Susanna Griso, 'enxampada' amb el seu xicot

Susanna Griso va sorprendre tothom el desembre del 2020 en anunciar que se separava del seu marit, Carles Torras. Havien estat junts 23 anys i decidien prendre camins diferents després de tota una vida i tres fills en comú.

Però si aquesta notícia va ser una sorpresa, no ho va ser menys que a l'octubre del 2021 es descobrís que ella tenia un nou amor. En efecte, qui havia aconseguit captivar el seu cor era l'empresari i financer català Joaquín Güell. Un home conegut per ser l'exmarit de la política Cayetana Álvarez de Toledo.

Primer pla de Joaquín Güell
Joaquín Güell va fer que Susanna Griso tornés a creure en l'amor   | Europa Press

Des de llavors van mantenir la seva relació de manera molt discreta, però no van poder evitar que veiessin la llum diferents rumors. Exactament, al començament d'aquest any es va parlar a la premsa del cor d'una crisi entre ells. És més, a ell se'l va fotografiar amb Blanca Suelves, cosa que va provocar rumors de ruptura d'aquest amb Susanna Griso.

Avui totes aquestes xerrameques han desaparegut. I és que Susanna Griso és portada de la revista Semana amb el seu xicot. Han estat enxampats d'escapada romàntica a Malta, on precisament Anne Igartiburu també ha estat 'caçada' amb un presumpte nou amor.

La periodista catalana apareix en banyador, deixant de manifest la seva estupenda silueta. Al costat hi ha en tot moment Joaquín, que llueix banyador estampat i camisa oberta.

A les diferents imatges que componen aquest reportatge se'ls veu somrients, feliços i també molt enamorats. Tant és així que apareixen tenint gestos de complicitat i afecte i fins i tot fent-se algun petó. D'aquesta manera, sense voler, han tancat qualsevol rumor de crisi a la seva història d'amor.

Susanna Griso i Joaquín Güell han estat enxampats al Marroc
Susanna Griso i Joaquín Güell deixen clar que no passen per una crisi   | GTRES

Susanna Griso coneix les reaccions dels lectors

La 'reina dels matins' d'Antena 3 segur que ha sorprès amb la portada de la qual és protagonista. I possiblement també amb les crítiques que està rebent en aquests moments a les xarxes.

Són molts els internautes que no han dubtat a comentar el reportatge de Susanna i precisament no han mostrat opinions positives. Així, per exemple, n'hi ha qui ha aprofitat per carregar contra la seva professionalitat. Ho han fet amb missatges com: «Entre la Griso i María Patiño pel que fa a mentides hi ha poca diferència, quines periodistes de merda».

En aquesta mateixa línia es llegeixen altres paraules com «Quina portada de casposos» i també «I? Què m'importa a mi?».

▶️ María José Campanario desafía a los Janeiro nada más dar a luz
Susanna Griso, amb un primer pla on se la pot veure somrient.
La presentadora rep moltes crítiques a les xarxes   | Europa Press

Altres lectors, per la seva banda, han fet broma amb l'aparença de Güell. Han escrit: «Per un moment vaig creure que era Fernando Simón».

Això sí, també n'hi ha qui ha posat èmfasi en destacar la 'bona vida' d'aquests famosos. Per aquest motiu, han deixat comentaris com: «Aquests no se'n van com jo aquí al costat, si puc. Quina sort d'aquests viatges! És l'única cosa que m'agrada de la portada».