Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Susanna Griso a 'El Hormiguero': «El tema català m'afecta molt»

La presentadora catalana va ser l'última convidada de Pablo Motos
Pablo Motos i Susanna Griso durant l'entrevista al programa 'El Hormiguero' | Twitter

 

La periodista catalana Susanna Griso va ser l'última convidada de Pablo Motos a 'El Hormiguero', on la presentadora d''Espejo Público' va mostrar la seva faceta més amable, pròxima i divertida. No obstant això, també es va parlar de política, sobretot del tema català. 

 

I és que durant els últims mesos sembla que només es parli del procés i de Catalunya. Per aquest motiu, la periodista també ha volgut aprofundir en el tema i donar la seva opinió al respecte. 

Cansada del monotema català

Griso es va mostrar molt cansada, avorrida d'un monotema que sembla no tenir fi. De fet, va qualificar el mes d'octubre «d'esgotador», en parlar cinc hores diàries ininterrompudament sobre això, tal com publica 'El Nacional'

 

«Ara ho porto molt millor, perquè sembla que hem entrat en una certa normalitat i parlem de més coses, però durant l'octubre... el tema m'esgota molt. Tot està ara molt empantanat, i no sé què passarà, costa veure la sortida», va assegurar la catalana a Pablo Motos. 

 

Una època en la qual Susanna Griso confessa que es va «sentir molt incompresa». «El tema català em va afectar molt. Em sentia molt incompresa, em va provocar una esquerda emocional amb moltes persones a qui jo estimo molt». 

 

«Aquesta falta d'entesa amb la família, amics... em generava certa violència. No he perdut l'amistat amb ningú perquè em resisteixo a què això passi, però ara hi ha silencis amb certes persones perquè no m'entenen. Jo intento entendre'ls, faig un exercici d'empatia enorme, però ells no entenen el que jo defenso. Em fa mal, però vaja...», explicava una Griso dolguda. 

Creu que és legítim defensar la independència, però no així

La presentadora es va mostrar molt comprensiva amb tots els bàndols, però assegura que la «unilateralitat que han fet servir per defensar la independència aquests mesos, és el que li ha fet mal», ja que «hi havia una part d'engany col·lectiu que els mateixos dirigents que tiraven del carro sabien». 

 

Una unilateralitat que la feia sentir «estafada», no només a ella, sinó també al seu entorn. «No s'ha de fer s'aquesta manera. Aquesta independència 'low-cost' és el que em cabreja», critica Griso.

 

 

La mort de la seva mare

Durant l'entrevista també es va poder veure a una Susanna Griso emocionada, quan va recordar-se de la mort de la seva mare. I és que la seva mort va coincidir, gairebé, amb la trucada que li va confirmar que havia guanyat el seu segon Ondas.